ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Εύστοχη παρατήρηση του λογοτέχνη Βασ. Χριστόπουλου


«Αν δεν δούμε και δεν αντιμετωπίσουμε το δίκτυο, θα τρώμε τις σάρκες μας. Και φοβάμαι, πως έχουμε ήδη ξεκινήσει και... συντονιζόμαστε μαζί του, καθώς το δίκτυο θέλει να αποτελειώσει τους Σύριζα - Τσίπρα»

ΓΙΑ «ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ  τα nonpaper και τα copypaste του Μαξίμου, στο οποίο συμβάλλουν: συστημικά ΜΜΕ, καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι, εταιρείες γκάλοπ, εκατοντάδες site που αλωνίζουν στο internet, ακόμη και τα socialmedia» γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Facebok, ο βασίλειος χριστόπουλος, μέλος του κόμματος, με αφορμή τον σχολιασμό του δυσμενούς εκλογικού αποτελέσματος για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  την προχθές Κυριακή. Αποτέλεσμα, όπου τον διατηρεί στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με το 17.85% που έλαβε, καθιστώντας τον πρώτο κόμμα της Αριστεράς σε δύναμη, σε όλη την Ευρώπη!

Κι επειδή, τα σχόλια ποικίλλουν περί του αποτελέσματος από φίλους και άσπονδους εχθρούς, καλό είναι να γνωρίζουμε ότι:

ΟΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ  εμφανίζονται μετά την Σταύρωση. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και οι φίλοι θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα εξ ιδιών μέσων και χωρίς ανθρωποφαγικές διαθέσεις. Στην πολιτική οι ευθύνες είναι των μελών του κόμματος. Κι επειδή είναι σύνηθες το φαινόμενο του ποδοσφαιρικού παραλληλισμού  της με αυτό το λαϊκό άθλημα, θα σημειώσω ότι:  Στο ποδόσφαιρο η ευθύνη για την τύχη της ομάδας, είναι του απόλυτου άρχοντα, του προπονητού, που λειτουργεί με την προτροπή της κερκίδας. Και του ιδιοκτήτη της ομάδας!

Ευτυχώς στην Αριστερά ιδιοκτήτες κομμάτων δεν υπάρχουν... Ούτε κερκίδες...

Αυτά ως πρόλογο, εκ μέρους του διαχειριστή του Istologiou G. Mosxou, πριν αναπαραγάγω της εύστοχη παρατήρηση του Πατρινού λογοτέχνη Βασίλη Χριστόπουλου, από την προσωπική του σελίδα στο facebook, απ' όπου αρύομαι  την σχετική ανάρτηση, για το τι πρέπει να γίνει για την αντιμετώπιση του δυσμενούς αποτελέσματος για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.:

Ο φίλος και σύντροφος βασίλειος χριστόπουλος προβληματίζεται:

 «Πώς θα πολεμήσουμε το δίκτυο μονοφωνίας και προπαγάνδας που μας έχει επιβληθεί;

Από χτες (σ.σ.: Δευτέρα 26-6-2023) το βράδυ πολλοί αναζητούν τα λάθη του Α. Τσίπρα και του Σύριζα. Αγνοούν, όμως, και παραβλέπουν το ασφυκτικό δίκτυο μονοφωνίας και προπαγάνδας που καθόρισε, εν πολλοίς, τις πολιτικές εξελίξεις και τα εκλογικά αποτελέσματα. Ένα δίκτυο συντονισμένο από τα non paper και τα copy paste του Μαξίμου, στο οποίο συμβάλλουν: συστημικά ΜΜΕ, καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι, εταιρείες γκάλοπ, εκατοντάδες site που αλωνίζουν στο internet, ακόμη και τα social media.

Το δίκτυο επί τέσσερα χρόνια απαξίωνε συστηματικά κάθε Αριστερή ιδέα, κάλυπτε και στρογγύλευε κάθε κυβερνητική γκάφα, αποθέωνε το Μωυσή και προπαγάνδιζε δεξιές, εθνικιστικές και ξενοφοβικές αντιλήψεις.

Δες τε πώς αντιμετωπίστηκε ο πνιγμός 600 προσφύγων μπροστά στα μάτια και με τους κάβους του Λιμενικού. Πώς αντιμετωπίστηκε η μουσουλμανική μειονότητα της Ροδόπης.

Να, λοιπόν, η απάντηση στο ερώτημα της Κυριακής:

Γιατί αυτή η μετατόπιση προς τα δεξιά του εκλογικού σώματος;

Θέλετε κι άλλα: Δες τε τις τελευταίες συνεντεύξεις του Α. Τσίπρα στον Χατζηνικολάου, στον Ευαγγελάτο και στην Κοσιώνη.

Θαυμάστε το νεύρο, τη βιασύνη, το ...μίσος των δημοσιογράφων να αιφνιδιάσουν, να στριμώξουν, να βάλουν τρικλοποδιά στον ήρεμο και κουρασμένο Τσίπρα.

Όσοι λοιπόν τροχίζουν τα κριτικά τους νυστέρια για τα αίτια της παντοδυναμίας του, της ήττας μας, της δεξιάς στροφής της κοινωνίας, ας ξεκινήσουν πρώτα από αυτό.

Από το ασφυκτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο έγινε και θα γίνεται η πολιτική. (Το οποίο, φυσικά, είδαμε... αλλά υποτιμήσαμε την καταλυτική του δύναμη).

Πώς θα το αντιμετωπίσουμε; Πώς θα το πολεμήσουμε;

Ή θα παραδοθούμε στο έλεός του;».

ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  την ανάρτησή του, με έμφαση στο γεγονός ότι και το 2015 με το δημοψήφισμα, για το εάν συμφωνεί ο ελληνικός λαός με την στάση των Ευρωπαίων ηγετών, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 62%, παρά την αρνητική στάση των ΜΜΕ απέναντί του, ο βασίλειος χριστόπουλος απαντά:

«Το δίκτυο προπαγάνδας μετά τις εκλογές του '19 οργανώθηκε σε επαγγελματική βάση: Σταν Γκρίνμπεργκ, πλούσια κρατική χρηματοδότηση, κεντρικός συντονισμός μέσω ενιαίων οδηγιών προς όλους (non paper και copy paste) κατ' ευθείαν από Μαξίμου, κλπ κλπ. Μέχρι το '19 λειτουργούσαν όλα ερασιτεχνικά. Άσε που υπήρχαν και τα κανάλια, ρ/σ της ΕΡΤ που κάπως ισορροπούσαν την ενημέρωση. Αν δεν δούμε και δεν αντιμετωπίσουμε το δίκτυο, θα τρώμε τις σάρκες μας. Και φοβάμαι, πως έχουμε ήδη ξεκινήσει και... συντονιζόμαστε μαζί του καθώς το δίκτυο θέλει να αποτελειώσει τους Σύριζα - Τσίπρα. Να σημειώσω μόνο πως Πασοκ, ΚΚΕ, δυστυχώς, το χαϊδεύουν γιατί βολεύονται μια χαρά από αυτήν την κατάσταση. Μόνο ο Βαρουφάκης έκανε το λάθος και το πλήρωσε. Και σε τελευταία ανάλυση, σε κάθε κριτική προσέγγιση δεν μπορούμε να παραβλέπουμε το πλαίσιο αυτό της σκληρής δεξιάς προπαγάνδας που καλλιεργεί τον ατομισμό, την ξενοφοβία, το ρατσισμό και άλλες τέτοιες "αξίες"».


Δεν υπάρχουν σχόλια: