ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Νέος Πάτσης ο Μάντζος και με την βούλα στο ΠΑΣΟΚ!



Υποκρισία του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, που αποποιείται ευθυνών για την εκπροσώπηση του fund Intrum κατά του ίδιου δανειολήπτη!

Νέος Πάτσης ο Μάντζος και με την βούλα στο ΠΑΣΟΚ, ενώ μια ακόμα περίπτωση στην οποία ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ λειτουργεί ως εκπρόσωπος fund κατά δανειολήπτη, παρουσιάζει η εφημερίδα «Δημοκρατία», πιστοποιώντας, όπως αναφέρει, ότι ο Δημήτρης Μάντζος εκπροσωπούσε τακτικά fund κατά πολιτών και η πρώτη περίπτωση που αποκαλύφθηκε δεν ήταν μεμονωμένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Μάντζος εκπροσώπησε το fund Intrum κατά του ίδιου δανειολήπτη , για στεγαστικό δάνειο ύψους 130.000 ευρώ με τη διαταγή πληρωμής με το όνομα του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ να έχει επιδοθεί στις 21 Οκτωβρίου του 2021.

Κι ωστόσο ο ίδιος έχει πει ότι σταμάτησε την ενεργό δικηγορία από το 2019! Μάλιστα το ΠΑΣΟΚ, δίνοντας κάλυψη στο κοράκι, εκπρόσωπο Τύπου του κόμματός του, υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για περίπτωση «Πάτση» κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Για την περίπτωση αυτή, που θυμίζει Πάτση, αφού ζήτησε από τον Ν. Ανδρουλάκη να καταδικάσει την ενέργεια και να αποπέμψει τον Μάτζο, σημείωσε ότι «θα αρκούσε μία συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ για την υποκρισία σε βάρος των δανειοληπτών και των ανθρώπων που αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν και αγωνιούν για τα σπίτια τους».

Άρθρο από την εφημερίδα «Δημοκρατία»

Στα χνάρια Πάτση και Καππάτου ο εκπρόσωπος του Κινήματος – Επιστρατεύτηκε από εταιρία διαχείρισης δανείων έναντι πολίτη που αρχικά χρωστούσε 55.000 ευρώ σε ελβετικά φράγκα για στεγαστικό δάνειο, γράφει η εφημερίδα σε άρθρο της.

«Το ηθικό είναι νόμιμο, όμως το νόμιμο δεν είναι πάντα ηθικό, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για την πολιτική. Η φράση αυτή συμπυκνώνει στον απόλυτο βαθμό τη σημερινή αποκάλυψη της «δημοκρατίας» για τον Δημήτρη Μάντζο, ο οποίος, προτού γίνει εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και οσονούπω βουλευτής Επικρατείας, εκπροσωπούσε τα «κοράκια» των funds που ήρθαν στη χώρα με μοναδικό στόχο την αφαίμαξη της ελληνικής περιουσίας. Η σημερινή αποκάλυψη της «δημοκρατίας» για τη δράση του Δημήτρη Μάντζου ως δικηγόρου στις υπηρεσίες των funds μπορεί να μην αποδεικνύει καμία παράνομη πράξη. Δείχνει όμως ένα ηθικό κενό που υπάρχει στην πολιτική ζωή του τόπου.

Μπορεί ένα πολιτικό πρόσωπο, που μάλιστα εκπροσωπεί ένα κόμμα που σηκώνει με τόση ένταση το ζήτημα των πλειστηριασμών ή τη δράση των «κορακιών», να εκπροσώπησε ως δικηγόρος τις εταιρίες αυτές εις βάρος των Ελλήνων και των Ελληνίδων που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους; Η απάντηση είναι προφανώς αρνητική, όμως σύμφωνα με έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η «δημοκρατία» και παρουσιάζει σήμερα, ο Δημήτρης Μάντζος εκπροσώπησε τον Νοέμβριο του 2021 fund εις βάρος Ελληνα πολίτη.

Το συγκεκριμένο δάνειο, όπως προκύπτει από τα έγγραφα, είναι στεγαστικό και μάλιστα είχε ληφθεί με ελβετικό φράγκο. Το τελευταίο στοιχείο είναι αυτό που κάνει την υπόθεση ακόμα πιο εξοργιστική, καθώς είναι γνωστό πως οι οφειλέτες με ελβετικό φράγκο ανεβαίνουν τον δικό τους γολγοθά, ρίχνοντας τα χρήματά τους σε μια μαύρη τρύπα, καθώς το ποσό του δανείου τους 20 χρόνια μετά παραμένει το ίδιο».

Κι ακόμη:

«Οργή και θυμηδία προκαλεί το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, την ώρα που κεντρικό στέλεχός του όπως ο κ. Μάντζος πλουτίζει βάζοντας στο στόχαστρο τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο, επιχειρεί να δείξει στη συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα ότι τη στηρίζει στη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: