ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Πρόεδρος ΚΕΔΕ: “Αντάρτικο” Μπακογιάννη!

Αλλαγή δεδομένων ειχαμε μέσα σε μερικές ώρες στην ΚΕΔΕ, η οποία αλλάζει πρόεδρο,  λόγω της υπουργοποίησης Παπαστεργίου.
Σύμφωνα με πληροφοριες του aftodioikisi.gr, ο Κώστας Μπακογιάννης, ανιψιός του Κυρ. Μητσοτάκη, επιχειρώντας να δημιουργήσει τετελεσμένα, ήρε με δική του πρωτοβουλία το απαγορευτικό Μητσοτάκη που είχε τεθεί το 2019 στη λογική της καταπολέμησης της οικογενειοκρατίας (θείος Πρωθυπουργός, ανιψιός δήμαρχος Αθηναίων και Προέδρος ΚΕΔΕ) στέλνοντας τη Ντόρα Μπακογιάννη απο την Α’ Αθήνας στα Χανιά, και, τηλεφωνεί σε δημάρχους – μελη του ΔΣ της ΚΕΔΕ, λέγοντας  ότι θα είναι υποψηφιος Πρόεδρος. 
 
Το ερώτημα, βεβαίως, είναι τι θα κάνουν Μαξίμου και Πειραιώς απέναντι στο “αντάρτικο” Μπακογιάννη, που, σύμφωνα με πληροφορίες, στηρίζουν την υποψηφιότητα Κυρίζογλου.
 
Στο πλαίσιο αυτό, αποσύρονται οι υποψηφιότητες του Δημάρχου  Γρ. Κωνσταντέλλου και του συναδέλφου του του Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου αλλά και του Δημάρχου Καλλιθέας Δ. Κάρναβου και απομενει μόνο αυτή του Λ. Κυρίζογλου, Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, ο οποίος ήταν και το 2019 υποψήφιος κόντρα στον Δ. Παπαστεργίου.
 
Βεβαίως, εκτός από το απαγορευτικό Μητσοτακη, το ερώτημα που τίθεται απο πολλούς “γαλάζιους” δημάρχους είναι σχετικά με το όψιμο ενδιαφέρον του Κ. Μπακογιάννη για την ΚΕΔΕ, της οποίας αν και είναι μελος του ΔΣ, είναι ζήτημα αν εχει παραστεί σε δύο συνεδριάσεις του την τελευταια τετραετία.
 
“Αν δεν προλάβαινε να ερχεται στις συνεδριάσεις του ΔΣ, πώς θα προλαβαίνει να είναι πρόεδρος;”, έλεγε στo aftodioikisi.gr γνωστος “γαλάζιος” δήμαρχος. 
 
Και θυμίζοντας τις διαρροές του Κ. Μπακογιάννη το 2019, σύμφωνα με τις οποιες δεν κατέβηκε για υποψήφιος πρόεδρος της ΚΕΔΕ, γιατί έχει πολύ δουλειά να κάνει στην Αθήνα”, προσέθετε:” Τωρα την τελείωσε αυτή τη δουλειά;” 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: