ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Άνω Πόλη: Ανάπλαση μεσοβέζικη, σε βάρος του δημότη!


 

Εξερχόμενος της οικίας κάποιος, με ένα παραπάτημα ή μια απροσεξία μπορεί να καταλήξει στο κενό, με ότι αυτό συνεπάγεται!

«Καθημερινές είναι πλέον οι καταγγελίες για το έργο που γίνεται στην Άνω Πόλη, από επιστήμονες με γνώση και εξειδίκευση στα τεχνικά θέματα, αλλά και απλούς πολίτες που επισκέπτονται την περιοχή και βλέποντας τα "έργα" σχολιάζουν αρνητικά.

Η λίστα δείχνει να μην έχει τέλος και τα σπασμένα τελικά, τα πληρώνει ο Πατρινός».

Τα παραπάνω αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Ώρα Πατρών, η δημοτική παράταξη του Γιώργου Ρώρου.

Και έρχεται η πραγματικότητα να επιβεβαιώσει με το παράδειγμα οικίας στα έργα της Δεξαμενής!

Στην γωνία είναι η κατοικία δημότη. Κατά την πρόσοψή της, χάσκει το κενό μίας απότομης κατηφόρας που βγάζει στο πρώην καφενείο του Γιακουμή  και της συζύγου του Τούλας, στην μουριά, επί της οδού Παντοκράτορος, έναντι του πρώην περιπτέρου Μπινογιάννη.

Εξερχόμενος της οικίας κάποιος, με ένα παραπάτημα ή μια απροσεξία μπορεί να καταλήξει στο κενό με ότι αυτό συνεπάγεται. Κι αν τύχει να είναι ένα μικρό παιδάκι;

Δεν θα μπορούσαν άραγε οι... αναπλαστές του Δήμου να φροντίσουν για την ασφάλεια; Με ένα καγκελάκι ή την ανύψωση μικρού τοιχίου;

Το ίδιο είχε συμβεί πριν 20 χρόνια και με τις σκάλες της οδού Αγράφων, όταν τις επένδυσαν με πέτρα, μαζί  και τα υπερυψωμένα ικριώματα, στα πλαϊνά τους, αλλά δεν φρόντισαν για την ασφάλεια του διερχόμενου δημότη. Λες και θα έπεφτε έξω ο προϋπολογισμός του ΕΣΠΑ! Οι παρόδιοι κλήθηκαν να φροντίσουν με ίδια μέσα.

Κι ας μην μιλήσουμε για το ύψος των πεζοδρομίων, της εποχής αυτής, που θυμίζουν γραμμή... Μαζινό! Και ας μη θυμηθούμε εκείνον τον... αμίμητο αντιδήμαρχο, που όλο το ενδιαφέρον του ήταν να απομακρυνθούν οι γλάστρες από πεζοδρόμιο, για να διέρχονται αναπηρικά αμαξίδια από σκαλωτά πεζοδρόμια πλάτους 80 πόντους με το ζόρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: