ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Ο Κυρ. Μητσοτάκης προϊδέασε για τη μυστική αντζέντα της ΝΔ

 

Το είπε και ξέσκασε: «Πολιτική παραφωνία η ακροδεξιά στην Βουλή»- Ο Βορίδης όμως δεν θεωρεί πρόβλημα της παρουσία των Ναζί!

Μητσοτάκης σε Υπουργικό συμβούλιο: "...

Το είπε και ξέσκασε ο άνθρωπος: Πολιτική παραφωνία τα πολλά κόμματα στην Βουλή! Λένε πως έτσι θάλησε να σκιαγραφίσει την είσοδο της Ακροδεξιάς, αλλά ωστόσο, μη θέλοντας να τα τσουγκρίσειμμαζί τους, δεν μίλησε καθαρά για τους ναζί, που τα «παπαγαλάκια του Μαξίμου» με τις μπουρδολογίες τους, μας καθησυχάζουν ότι θα τα διώξουν τα ρεμάλια, τα παλιόπαιδα, λες και είναι μαζεμένα στην... παιδική χαρά! 

Έδωσε το στίγμα του Υπ. Συμβουλίου που συνεδρίασε μαζί με τους υφυπουργούς, για πρώτη φορά μετά τις εκλογές της Κυριακής, υπό διευρυμένη σύνθεση - με τη συμμετοχή, δηλαδή, και των υφυπουργών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι, «στις εκλογές οι Ελληνίδες και οι Έλληνες καταδίκασαν τις ψεύτικες υποσχέσεις», καθώς και ότι «δεν υπάρχει προηγούμενο κυβέρνησης που να παίρνει υψηλότερα ποσοστά από τις προηγούμενες εκλογές» κανακεύοντας τον εαυτό του και παρακάμπτοντας ότι τα πληρωμένα ΜΜΕ έδωσαν την ψυχή τους με την διασπορά τόσων και τόσων φέικ νιους σε όλη την τεραετία! 

Κι εκεί του ήρθε η όρεξη να μιλήσει για την επαναστασούλα του!

«Πολλοί σχηματισμοί στη Βουλή δεν σημαίνουν κατ’ ανάγκη δημοκρατική πολυφωνία. Μπορεί να προκαλούν πολιτική κακοφωνία», επεσήμανε ο πρωθυπουργός, φωτογραφίζοντας --κατά τα συστημικά ΜΜΕ-- έτσι την είσοδο ακροδεξιών κομμάτων στη Βουλή επί κυβέρνησης ΝΔ. Ο πρώτος τη τάξει υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης όμως, δεν θεωρεί πρόβλημα την είσοδο των Ναζί στην Βουλή! Και δεν φαίνεται αυτό να προβληματίζει τον Μητσοτάκη!

Αλλά μας καθησύχασε κι όλας:

«Το πολίτευμά μας ξέρει να αυτοπροστατεύεται και πάντα ο κοινοβουλευτισμός ξέρει να αποκαλύπτει τα ψεύτικα είδωλα», είπε βαθυστόχαστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Ξέρετε καλά τις τέσσερις πολιτικές μας κατευθύνσεις: καλύτερο μισθοί, καλύτερη δουλειά, καλύτερο κράτος, καλύτερη ζωή σε μια ισχυρή Ελλάδα», είπε και σχίστηκε το καταπέτασμα του Ναού, από τα ψέματά του, αφού τέτοιες υποσχέσεις δεν υπάρχουν κατεγραμμένες στο πρόγραμμα που έθεσε στα υπόψη της Κομισιόν. 

«Στους μπλε φακέλους που παραλάβατε, υπάρχουν συνολικά 120 μεταρρυθμίσεις, 79 ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης και 959 επιχειρησιακές δράσεις», επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Το σίγουρο είναιν ότι ΄λοτανμιλά γιαμμεταρρυθμίσεις η Δεξιλα πρέπει να φοβόμαστε. Μπορεί να σημαίνουν ιδιωτικοποίηση των νοσοκομείων, πέταμα στο δρ΄λομο, των καρινοπαθών που καταλαμβάνουν κραβάτια των νοσοκομείων, ιδιωτικοποιηση της Παιδείας, μείωση μισθώννκαι συντάξεων για το καλόμας και άλλα που δεν τα βάζει ο νούς μας!

«Το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται στην καρδιά του σχεδιασμού μας για τη δεύτερη τετραετία. Χωρίς μια οικονομία που δεν αναπτύσσεται γρήγορα, δεν υπάρχει ευημερία» είπε για να μας προετοιμάσει για την σκληρή εφαρμογή της κρυφής ατζέντας της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: