ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Νοσοκομείο Ικαρίας: Καταγγελία εργαζομένων στον εισαγγελέα

Το Γενικό Νοσοκομείο Ικαρίας
gnikarias.org

Έγγραφη καταγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου κατέθεσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Ικαρίας, ο οποίος τονίζει ότι «η εφημέρευση στις δομές Υγείας του νησιού είναι επισφαλής με αποτέλεσμα να τίθενται σε κίνδυνο οι ζωές των ασθενών».

Ο ΣΕΝΙ με την καταγγελία κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν στο νησί με αφορμή την μετακίνηση της γενικής γιατρού από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ραχών στο Κέντρο Υγείας Ευδήλου για εφημερίες, κάτι που σημαίνει ότι το ΠΠΙ Ραχών μένει χωρίς γιατρό.

Δεν υπάρχει χειρούργος, ένα ασθενοφόρο είναι διαθέσιμο ανά βάρδια και ζωτικής σημασίας ειδικότητες είναι μονήρεις καταγγέλλει μεταξύ άλλων ο ΣΕΝΙ.

Επίσης, σύμφωνα με όσα μαρτυρούν οι εργαζόμενοι, η κυβέρνηση, «αδιαφορώντας πλήρως για τις ζωές των παιδιών μας», επιχειρεί εν κρυπτώ, τις τελευταίες μέρες, την εκ περιτροπής μετακίνηση των παιδιάτρων του νοσοκομείου Ικαρίας σε αυτό της Σάμου για την κάλυψη των εκεί αναγκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: