ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018

Πρωτόγνωρα όσα είδαμε με τη ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο

Επίτροπος να λέει ψεύτη αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιτίθεται σε επίτροπο, αξιωματική και ήσσων αντιπολίτευση χώρας να είναι αντίθετοι με όλο το πολιτικό φάσμα του ευρωκοινοβουλίου, αυτά δεν τα έχουμε ξαναδεί, είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.


«Η ΝΔ είχε μεγάλο πρόβλημα στο Ευρωκοινοβούλιο, για πρώτη φορά Επίτροπος αποκαλούσε ψεύτη αρχηγό κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίας χώρας, δεν έχει ξαναγίνει. Από την άλλη πλευρά, η επίθεση Μητσοτάκη κατά του Επιτρόπου επίσης δεν έχει ξαναγίνει», είπε ο κ. Κούλογλου.

«Στη συζήτηση που έγινε για το τέλος των μνημονίων στην Ελλάδα, όχι μόνο οι Αριστεροί ή οι Σοσιαλιστές ή οι Φιλελεύθεροι, αλλά ακόμη και από το Λαϊκό Κόμμα ήταν θετικοί για την ελληνική κυβέρνηση. Και ξαφνικά. σαν την μύγα μεσ' στο γάλα είδαμε τη ΝΔ να λέει όχι»,είπε χαρακτηριστικά.

«Το άλλο που είδαμε για πρώτη φορά», συνέχισε ο κ. Κούλογλου, «ήταν να είναι μία χώρα σε κρίση, να βγαίνει από αυτήν, να λένε όλοι ότι πάει καλά και να βγαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας (και όχι μόνο η αξιωματική, αλλά και η ήσσων αντιπολίτευση, η κ. Γεννηματά) και να λέει ότι «όχι, όχι, όχι, δεν ισχύει αυτό, κάνετε λάθος».

«Οι συνάδελφοι της ΝΔ βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση στο Ευρωκοινοβούλιο», όπως τόνισε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: