ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Αλ. Τσίπρας: Αναλαμβάνω ακέραια την πολιτική ευθύνη

Για την πιο βαριά στιγμή της κυβερνητικής θητείας έκανε λόγο χθες εισαγωγικά, ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου προσθέτοντας ότι αναλαμβάνει ακέραια την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία.


«Θέλω να αναλάβω ακέραια, ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου και ενώπιον του ελληνικού λαού, την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
«Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο είναι αυτονόητο για τον πρωθυπουργό της χώρας. Και σας καλώ να την αναλάβετε κι εσείς, όσο βαρύ κι αν είναι. Γιατί είναι επίσης αυτονόητο για την κυβέρνηση της χώρας τόνισε ο ίδιος.

Επιπρόσθετα, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι θα δρομολογηθεί εθνικό σχέδιο για την αντιμετώπιση οικιστικών στρεβλώσεων, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «αν χρειαστεί να σπάσουμε αυγά και να υπάρξουν συγκρούσεις, ας γίνει».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην αναβάθμιση του μηχανισμού της πολιτικής προστασίας στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

«Εμείς δε θα επιχειρήσουμε ποτέ να αποδράσουμε από τις ευθύνες μας. Όπως δεν το κάναμε, όταν αναλάβαμε τη χώρα χρεοκοπημένη, και φορτωθήκαμε εθελοντικά τα λάθη και τις παραλείψεις δεκαετιών. Όπως δεν το κάναμε όταν αντιμετωπίσαμε το φάσμα μιας τεράστιας οικονομικής, εθνικής, και ανθρωπιστικής καταστροφής, για την οποία άλλοι ήταν υπεύθυνοι. Έτσι δεν θα το κάνουμε και τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: