ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Ρατσιστική επίθεση κατά μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην πλατεία Ναυαρίνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου τέσσερα άτομα -εκ των οποίων οι τρεις μετανάστες- δέχτηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων 15 ατόμων.
Όπως μεταδίδει το thestival.gr, oι δράστες, που φορούσαν κράνη, επιτέθηκαν στους νεαρούς με λοστούς και πυρσούς, ενώ ένας από τους επιτιθέμενους κρατούσε μαχαίρι.


Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο thestival.gr ότι οι δράστες φώναζαν «να φύγετε από εδώ, να πάτε στη χώρα σας» και χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Ένας 28χρονος Αλγερινός δέχτηκε χτύπημα με μαχαίρι στο πόδι, ενώ ένας 33χρονος Έλληνας που βρισκόταν στην πλατεία δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργούν αστυνομικοί το ΑΤ Λευκού Πύργου, ενώ δεν αποκλείεται η υπόθεση να περάσει στα χέρια του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: