ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Η ΕΣΗΕΠΗΝ τιμά τους ήρωες της Κύπρου


       Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων και ο Σύνδεσμος Αχαΐας – Κύπρου «Αχαιών Ακτή» συνδιοργανώνουν μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση με αφορμή τις μαύρες επετείους του πραξικοπήματος, της τουρκικής εισβολής και της κατοχής της Κύπρου, τον σκληρό Ιούλιο του 1974.


      Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η ΕΣΗΕΠΗΝ, θα τιμήσει όλους τους Αχαιούς πολεμιστές της Κύπρου. Εκείνους που πότισαν με το αίμα τους τη μαρτυρική μεγαλόνησο μαζί με τους  αδελφούς μας Κυπρίους και όσους πρόταξαν τα στήθη τους για να προασπίσουν την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια στο νησί.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, στις 8 το βράδυ, στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ Μαιζώνος 200.  Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: