ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ – ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ



Του ΝΤΙΝΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

Θρήνος και κοπετός , άφατος πόνος και οργή . Δεν είναι η πρώτη φορά , δεν θα είναι και η τελευταία  γιατί οι εχθροί του Λαού , οι εχθροί της Χώρας δεν τελειώνουν ποτέ, είναι σαν το κακό σπυρί, σαν τα ζιζάνια που φυτρώνουν όσο και να τα ξεχορταριάζεις . 

Είναι πάντα εδώ για να καταστρέψουν με οποιοδήποτε τρόπο , με κάθε μέσο. Δεν έχουν αρχή δεν έχουν τέλος , δεν έχουν αρχές, ούτε ηθικούς κανόνες .


Μόνο μίσος κουβαλάνε στην μαύρη ψυχή τους . «Aμβροσία» τους είναι το  φαρμάκι ενάντια σε κάθε τι που δεν τους περιλαμβάνει. Η ανθρωπιά, η δικαιοσύνη , η ισότητα, η εντιμότητα, η ισονομία, η ευπρέπεια , η αλληλεγγύη, ο σεβασμός , δεν υπάρχουν στα αξιακό τους πεδίο. 

Μίσος , υποκρισία, αλητεία ασέβεια, χυδαιότητα, διαφθορά  τους τρέφουν και ταυτόχρονα καταστρέφουν τα πάντα στο όνομα της αυτό- επιβεβαίωσής τους . Και, εκ των πραγμάτων, συμμαχούν με όλους εκείνους που με κάθε τρόπο επιβουλεύονται διαχρονικά το σύνολο της χώρας.  

Δεν πρόκειται περί συνωμοσιολογίας  αλλά για μια πραγματικότητα που καταστρέφει διαχρονικά των τόπο και τους ανθρώπους του. Είναι εχθροί του λαού , εχθροί της χώρας και δεν είναι  «αμελής» συμπεριφορά , αλλά μια εσκεμμένη και σχεδιασμένη  στάση που καταδικάζει σε θρήνο και κοπετό μια  χώρα και μια κοινωνία. 

Και βέβαια καλύπτονται με ασφάλεια (;) πίσω από τον ορυμαγδό  των καταγγελιών όσων δίνουν  μαθήματα παριστάνοντας  τους  κήνσορες  και τους επικριτές κρυπτόμενοι  πίσω από τους βερμπαλισμούς τους και τις κάλπικες κορώνες τους, αποπροσανατολίζοντας συστηματικά και εσκεμμένα.  

Θα περάσει και αυτό, οι πληγές , όσο επώδυνες και αν είναι, θα γιάνουν , η δύναμη της ζωής είναι ανυπέρβλητη, θα απαλυνθεί ο πόνος ,  οι χαρακιές  θα μείνουν στο σώμα και τη ψυχή του τόπου.  

Ταυτόχρονα θα μας θυμίζουν πως  η, πολλοστή, οδυνηρή  εμπειρία  είναι έργο «ανθρώπων» είναι έργο των ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ-ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και τώρα και πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: