ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Ν. ΣΥΡΙΖΑ: Εμπράκτως αλληλέγγυοι στους πυρόπληκτους


Τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή της στους κατοίκους της Ανατολικής και της Δυτικής Αττικής και ιδιαίτερα στις οικογένειες των θυμάτων, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.


Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι «θα σταθεί εμπράκτως και με κάθε τρόπο αλληλέγγυα στους πληγέντες και τις πληγείσες της Ανατολικής και της Δυτικής Αττικής».

Επίσης, ανακοινώνει την ακύρωση του Εναλλακτικού Κάμπινγκ 2018 που είχε προγραμματιστεί από την Τετάρτη 25/7 έως την Τετάρτη 1/8 στο Χορευτό Πηλίου.

«Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, πραγματοποιούμε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης (εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης που διατηρούνται εκτός ψυγείου, γάλατα μακράς διάρκειας που διατηρούνται εκτός ψυγείου) στη διεύθυνση Κεραμεικού 46 & Μυλλέρου, στην Πλατεία Αυδή (Μεταξουργείο), πρώτος όροφος» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: