ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Η Περιφέρεια Δ. Ελλάδας συμμετέχει στο εθνικό πένθος



Ο Δήμος Θήρας, το Κέντρο Κοινότητας Θήρας και ο ΕΕ Σύλλογος Πατρών απευθύνουν έκκληση για βοήθεια στους πυρόπληκτους
 Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες  στο κεντρικό κτίριο, τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, με εντολή του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος για την ανείπωτη τραγωδία στην Αττική.

Ο κ. Κατσιφάρας εξέφρασε την βαθιά οδύνη του για τον χαμό δεκάδων συμπολιτών μας, στην μεγαλύτερη τραγωδία που έπληξε την χώρα μας.  Παράλληλα,  εξέφρασε την μεγάλη ευγνωμοσύνη του στις πυροσβεστικές δυνάμεις και τους εθελοντές, που έσπευσαν και από τη Δυτική Ελλάδα, για να συνδράμουν στα πύρινα μέτωπα και να σώσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.
Ο Δήμος Θήρας και το Κέντρο Κοινότητας Θήρας
Ο Δήμος Θήρας και το Κέντρο Κοινότητας Θήρας, με την αμέριστη συμπαράσταση δικτύου εθελοντών του νησιού, κάνουν έκκληση για είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.
Ακολουθεί λίστα ειδών πρώτης ανάγκης:
   Εμφιαλωμένα Νερά,
   Χυμοί μακράς διάρκειας,
   Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης κατανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κορνφλέικς, μπάρες δημητριακών κτλ.),
   Γάλατα μακράς διάρκειας τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου (π.χ. εβαπορέ),
   Μωρομάντηλα και πάνες,
   Fucidin, Betadineκαι γάζες.
Τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρώνονται στο Κέντρο Κοινότητας Θήρας (Μεσαριά, δίπλα στον Κωτσόβολο) καθημερινά και το Σαββατοκύριακο, κατά τις ώρες 07.30- 15:30 από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα (31/07).
Σημειώνεται ότι η αποστολή των συγκεντρωμένων ειδών θα είναι άμεση, λόγω του κατεπείγοντος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2286033023, 6949080618.

Ο ΕΕΣΠ κάνει επείγουσα  έκκληση για  συγκέντρωση και αποστολή βοήθειας σε πυρόπληκτη περιοχή 
Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών εκφράζει την θλίψη του και τα συλλυπητήριά του  στις οικογένειες των θυμάτων για την πολύνεκρη τραγωδία που  προκάλεσαν οι φωτιές.
Σε έκτακτο Προεδρείο το οποίο συνεδρίασε γι’ αυτόν τον λόγο και έπειτα από επικοινωνία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αγίων Θεοδώρων και τον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων,
Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών
ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ
στα Μέλη του και σε όσους επιθυμούν να βοηθήσουν
για συγκέντρωση ξηράς τροφής
(τυποποιημένα και συσκευασμένα είδη μπισκοτοποιίας, αρτοποιίας και κονσέρβες)
Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να φέρουν τα προς διάθεση είδη  στα γραφεία του ΕΕΣΠ (πλατεία Γεωργίου Α΄25, 1ος όροφος, τηλ.: 2610273257 και email: eesp@otenet.gr) σήμερα μέχρι τις 21.00 και αύριο από τις 9.00 έως τις 14.00.
Αύριο, 25/7/2018 θα ξεκινήσει η πρώτη αποστολή βοήθειας προς τις πληγείσες περιοχές.
Παρακαλούμε για την άμεση και μαζική ανταπόκρισή σας καθώς η βοήθεια μας αυτή τη στιγμή είναι πολύτιμη στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Αναβολή της συνάντησης για τον τραμπουκισμό στη Θήρα
Λόγω των σοβαρών γεγονότων που πλήττουν το νομό Αττικής, το υπουργείο Εσωτερικών ανέβαλε σήμερα το πρωί την αυριανή προγραμματισμένη συνάντηση με το Δήμο Θήρας.
Ο Δήμος Θήρας και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για την καταστροφή στις πληγείσες περιοχές καθώς και τα θερμά συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: