ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΕΕΣ Πατρών: Κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία


 Συνεχίζεται η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Η ανταπόκριση των εμπόρων και των πολιτών για βοήθεια στους πυρόπληκτους της Αττικής είναι μεγάλη. Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η προσφορά νέων ανθρώπων, μαθητών, φοιτητών. Μέσα από την τραγωδία αναδεικνύεται το αίσθημα αλληλεγγύης.


Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τα Μέλη του να συμμετάσχουν σε εθελοντική αιμοδοσία (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου και Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας)  και καλούμε όλα τα Μέλη του Συλλόγου μας να πράξουν το ίδιο.

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών σε συνεννόηση με τους Εμπορικούς  Συλλόγους και τους Δήμους των πληγεισών περιοχών θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες τη συλλογή και την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης (μπισκότα, φρυγανιές, χυμοί, κονσέρβες, μωρομάντηλα, πάνες, είδη προσωπικής υγιεινής). 

Με νεώτερες ανακοινώσεις μας θα ενημερώνουμε για τα είδη που είναι άκρως απαραίτητα. Η συλλογή των προσφερόμενων ειδών γίνεται στα γραφεία του ΕΕΣΠ (πλατεία Γεωργίου Α΄25, 1ος όροφος, τηλ. 2610273257) και ώρες 9.00 – 14.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: