ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Κάλεσμα-προσφορά για αιμοδοσία στους πυρόπληκτουςΣταματάει προς το παρόν η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τον ΕΕΣΠ

Εκατοντάδες συνάδελφοι και πολίτες, μαθητές, φοιτητές και άνεργοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών αλλά και άλλων Φορέων για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τα θύματα της πυρκαγιάς. Ωστόσο, επειδή σε πανελλήνιο επίπεδο η κινητοποίηση του κόσμου ήταν πρωτοφανής και έχουν υπερκαλυφθεί οι ανάγκες σε τρόφιμα, φάρμακα κλπ ο ΕΕΣΠ σταματάει προς το παρόν τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης. 


Το επόμενο στάδιο είναι το κάλεσμα σε εθελοντική αιμοδοσία. Οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να απευθύνονται στα τμήματα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο και του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας.

Η επικοινωνία του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών με τους τοπικούς Φορείς των πληγεισών περιοχών θα συνεχιστεί (Κοινωνικός Τομέας Δήμου Λουτρακίου & Αγίων Θεοδώρων και Εμπορικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων) και με νεότερες ανακοινώσεις θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν, είτε σε ρουχισμό, υπόδηση και λευκά είδη, είτε αργότερα σε σχολικά είδη με την έναρξη της σχολικής περιόδου. 

Εκ του ΣυλλόγουΔΕΙΤΕ φωτογραφίες από την  πρώτη και τη δεύτερη αποστολή βοήθειας προς τους πυρόπληκτους της Αττικής, με τα είδη πρώτης ανάγκης που προσέφεραν έμποροι και πολίτες της Πάτρας, μετά το κάλεσμα του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: