ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

Ο ΕΕΣΠ για την απώλεια της Σοφίας ΠαπανδρέουΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εκφράζει στην οικογένεια της αδικοχαμένης Σοφίας Παπανδρέου τα θερμά του συλλυπητήρια.

Η  εκλιπούσα ήταν η αγαπημένη σύζυγος του αείμνηστου Προέδρου του Συλλόγου μας Ανδρέα Παπανδρέου.


Ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε εξέχουσα και δημιουργική προσωπικότητα του εμπορικού κόσμου  και της πατραϊκής κοινωνίας. Υπήρξε πρωτοπόρος στην διεκδίκηση της ίδρυσης του Πανεπιστημίου στην Πάτρα, της οδού 111 και της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του λιμανιού με την Ιταλία. Η σύζυγός του Σοφία στάθηκε πάντα δίπλα του στην οικογενειακή και κοινωνική ζωή. Συμμετείχε και τον στήριζε ενεργά και δραστήρια στους αγώνες και τις διεκδικήσεις του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Ο ΕΕΣΠ, στη μνήμη της Σοφίας Παπανδρέου, αντί στεφάνων,  θα καταθέσει χρηματικό ποσό στο κοινωφελές ίδρυμα ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: