ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Η ΕΔ του ΠΕΑΚ καλωσορίζει το Πρωτάθλημα μίνι-παίδων
Η Πάτρα είναι σε θέση να φιλοξενήσει άψογα αγώνες υψηλού επιπέδου

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας καλωσορίζει τους αθλητές, τους προπονητές και τους συνοδούς του Πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης μίνι-παίδων (Κ13), που διεξάγεται στην Πάτρα από την Παρασκευή 20 μέχρι και την Κυριακή 22 Ιουλίου. 

Η διεξαγωγή της τελικής φάσης του πρωταθλήματος στην πόλη μας, αποδεικνύει ότι η Πάτρα σε θέση να φιλοξενήσει άψογα αγώνες υψηλού επιπέδου. 


Για την άρτια διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος, το ΠΕΑΚ προχώρησε, το προηγούμενο διάστημα, με όλες τις αναγκαίες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του δημόσιου κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός», όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του Α΄ Ομίλου του πρωταθλήματος, σε συνεννόηση με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και το ΝΟΠ που διοργανώνουν τον πρωτάθλημα. 

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας καλεί όλους τους φίλαθλους Πατρινούς να παρακολουθήσουν το τριήμερο πανελλήνιο πρωτάθλημα και να απολαύσουν από κοντά το εντυπωσιακό θέαμα που θα προσφέρουν οι νεαροί αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: