ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Πάρτο Αλλιώς


Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        ---Πειραιώς 62 Μοσχάτο 18346
·        Επίτιμος ..δημότης  στα σίγουρα(;)
·        ---Ο Γρηγόρης Ψαριανο(υ)ς μετά από 50 χρόνια αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αριστερά  και προφανώς δεν αντιλαμβάνεται  ότι η Αριστερά αδιαφορεί για τις προσωπικές πολιτικές  τις εγωπάθειες , εμπάθειες , γενιτσαρισμούς .   
Πολύ περισσότερο αδιαφορεί για όσους   όταν τη χρησιμοποίησαν ως σκαλοπάτι και μετά  βρίζουν  με σκαιό τρόπο.
·        Αυτοί ήταν, απλώς αργήσαμε να τους πάρουμε χαμπάρι…
·        ---Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τον βουλευτή Γ. Αμυρά του Ποταμιού για την κοινή ποδηλατάδα  που έγινε  στον Υμηττό…
·        Μπ…UFO
·        ---ΠΓΔΜ: Το 54,1% δεν στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών , αλλά λένε ναι στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε
·        Άβυσσος τα νερά  των …Πρεσπών
·        ---Φεντερίκα Μογκερίνι, επικεφαλής της Εξωτερικής Πολιτικής της Ε.Ε., «Ο τερματισμός της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης  , στην Τουρκία,  είναι βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση
·        Αλλά , «Το Εξπρές του Μεσονυκτίου» σε περιμένει…
·        ---Ζουράρις : «Έχουμε πάθει σμίκρυνση κεφαλής. Εμάς τους Μακεδόνες μας ακρωτηριάσατε στο καθ’ ολοκληρίαν… Ακρωτηριάσατε το όνομα μας που είναι τμήμα της ταυτότητας μας.
·        Μέζεα…
·        ---Μητσοτάκης: Κάλπες το ταχύτερο δυνατόν
·        Πρόσεξε τι ζητάς,  γιατί μπορεί να σου κάτσει και να  τρέχεις  προς την έξοδο της Πειραιώς 62 Μοσχάτο 18346…
·        --- Πατρίσια Κόλιερ: «Όταν πέθαιναν παλιά οι άνθρωποι στα 40 ή στα 50 τους, μπορεί να άντεχαν με έναν γάμο, σήμερα που οι άνθρωποι ζουν πάνω από τα 80, το να είσαι μέσα σε έναν και μοναδικό γάμο φαντάζει αδιανόητο. Είμαστε θηλαστικά, αλλά όχι μονογαμικά»
·        Στο έλεγα…
·        …Ο πρώην υπουργός Σταύρος Λαμπρινίδης αναλαμβάνει νέος πρέσβης της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην Ουάσιγκτον από τον Νοέμβριο.
·        Το ΠΑΣΟΚ είναι …εκεί στην Αμερική…
·        ---Δ. Παπαδημούλης προς τον πρόεδρο του ECOFIN: Πώς βλέπετε την πρόταση για ένα Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο, που να λογοδοτεί και στο ΕΚ;
·        ΕΝΤ ναι , λογοδοσία όχι…
·        ---Κουντουρά: Αύξηση των αφίξεων και εσόδων σε περιοχές που είναι λιγότερο δημοφιλείς.  Π.χ  στη Δυτική  Ελλάδα σημειώθηκε αύξηση 150%, στην Ήπειρο 58%, στην Αν. Μακεδονία-Θράκη 91% και στη Θεσσαλία 47%. «Τα τελευταία τρία χρόνια προσπαθήσαμε και το καταφέραμε να ενισχύσουμε προορισμούς που με μέχρι πρότινος δεν είχαν τουριστική ταυτότητα»
·        …Σαντορίνη  θα …καταντήσουμε…
·        ---Οι Δημοκρατικοί υιοθέτησαν ένα νέο σύνθημα για τις ενδιάμεσες εκλογές του Κογκρέσου, που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Νοεμβρίου. Πρόκειται για την φράση: “Για τους Ανθρώπους,”
·        …Γαϊδουρινή επιμονή…
·        Λιβανέζος Υπ. Οικονομίας  Raed Khoury : «Η ποιότητα της κάνναβης του Λιβάνου είναι από τις καλύτερες στον κόσμο»
·        Μετά της …Ηλείας…
·        Κυριάκος Μητσοτάκης, «Τρία χρόνια πληρώνουμε τις σαχλαμάρες της κυβέρνησης.
·        Κούλη μάρες…
·        Η προσβολή του προέδρου αποτελεί αδίκημα που τιμωρείται με κάθειρξη έως τέσσερα έτη στην Τουρκία και οι δικηγόροι του Ερντογάν έχουν καταθέσει πάνω από 1.800 αγωγές σε βάρος πολιτών για τέτοιες κατηγορίες.
·        Άρση της δημοκρατίας…
·        Γιούνκερ : Ανάπτυξε τον επενδυτικό του στόχο  και ανακοίνωσε πως θα αυξήσει το «σχέδιο Γιουνκερ», ανεβάζοντας τον πήχη στα 500 δισ. ευρώ αφού θα παρατείνει τη διάρκεια εγγύησής του μέχρι το 2020, σημειώνοντας ότι το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων (ΕΤΣΕ) έχει προσελκύσει συνολικά 335 δισ. ευρώ στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
·        Ας γιορτάσουμε, εβίβα , χικ
·        Νίκος Παππάς : «Η χώρα μας ανακτά την αυτοπεποίθησή της, βρίσκει τον βηματισμό της
·        Στράτα στρατούλα…
·        Ν. Παππάς  2: Για περιφερειακές τηλεοπτικές άδειες: «Το τίμημα δεν θα είναι απαγορευτικό για τους σταθμούς»
·        Μη το λες αυτό Νικόλα , ξέρεις πόσοι έχουν χτίσει στην άμμο;…
·        Τέσσερις Τούρκοι εντοπιστήκαν να κινούνται χθες το απόγευμα στην περιοχή μεταξύ Σοφικού και Ρηγίου στον Έβρο  και συνελήφθησαν καθώς δεν είχαν σχετική άδεια.
·        Τόσο συχνά , ούτε …ανταλλαγή πληθυσμών να κάναμε …
·        ---Η Burberry κατέστρεψε ρούχα και κοσμήματα αξίας άνω των 30 εκατομμυρίων ευρώ για να μην φτάσουν στην αγορά σε χαμηλότερες τιμές και τα φορέσει η «μπλέμπα» .
·        Σάβανα τα …βάσανα τους …
·        Και Νότια Καρολίνα…
·        Βενιζέλος : δημοψηφίσματα κάνουν μόνο οι χούντες
·        Από Ελβετία ξέρει;…
·        Εντάξει ; …χορτάσατε αντιπαράθεση Ελλάδας –Ρωσίας ;
·        Αν όχι χάσατε γιατί τέλειωσε…
·        ---«Τα Απομεινάρια μιας Μέρας» η προβολή της ταινίας  στο 8ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, στο Εθνικό και Αρχαιολογικό Μουσείο, διακόπηκε λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου.
·        Συγκινητική ταινία ,πνίγηκαν στα δάκρυα οι θεατές , από τα απομεινάρια των δακρυγόνων…
·        ---«Εβραϊκού έθνος - κράτος». Ο νόμος , που ψήφισε η ΚΝΕΣΕΤ, ορίζει τη χώρα ως πατρίδα των Εβραίων, περιθωριοποιώντας ακόμη περισσότερο τους 1,8 εκατομμύρια Άραβες πολίτες του Ισραήλ, που αποτελούν το 20% του πληθυσμού των 9 εκατ.
·         Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει σιμούν…
·        ---Αύξηση 11,4% σημείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία, εσωτερική  και εξωτερική αγορά,  τον Μάιο  σε σύγκριση με τον του Μαΐου 2017.
·        Ενδεικτικά …
·        ---Τον Οκτώβριο στη δημοσιότητα 4 τόμοι για την τραγωδία της Κύπρου  
·        Ιστορία τους αμαρτία τους…
·        Ντόρα : Είμαστε η παλαιότερη πολιτική οικογένεια στη χώρα
·        Νισάφι πια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: