ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Με το μυαλό στην καταστροφή επέστρεψε εσπευσμένα


“Χρέος των ηγεσιών είναι να χτίζουν γέφυρες ανάμεσα στους λαούς και όχι να τις γκρεμίζουν” τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από το Μόσταρ της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης, όπου μετέβη χθες το απόγευμα προκειμένου να βραβευτεί για τη συνεισφορά του στη διατήρηση της ειρήνης στην περιοχή.


Ο Έλληνας πρωθυπουργός έστειλε μηνύματα για την οικοδόμηση νέων δρόμων - γεφυρών συνεργασίας, συνανάπτυξης, προόδου, ευημερίας και σταθερότητας στα Βαλκάνια, σημειώνοντας ότι με τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την επίλυση του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ η Ελλάδα ξεκλειδώνει την επανεκκίνηση της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δ. Βαλκανίων.

“Τσίπρας και Ζάεφ με τις τελευταίες τους δραστηριότητες έχουν δώσει ένα καλό παράδειγμα για το πώς μπορούν να λύνονται τα προβλήματα. Αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για όλα τα Δυτικά Βαλκάνια”, σημείωσε ο πρόεδρος του Συμβουλίου Υπουργών της χώρας Ντενίς Ζβίζντιτς.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Υπουργών της χώρας Ντενίς Ζβίζντιτς και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε τετραμερής συνάντηση με τη συμμετοχή και του Ζ. Ζάεφ και του πρωθυπουργού του Μαυροβούνιου Ντούσκο Μάρκοβιτς. με τον οποίο υπέγραψαν τη χάρτα ειρήνης. 

Με το μυαλό στα πύρινα μέτωπα που μαίνονταν στην Αττική, ο πρωθυπουργός αποχώρησε εσπευσμένα για την Αθήνα προτού ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της επίσκεψής του και πριν από τη βράβευσή του, όπου παρέστη εκ μέρους του και παρέλαβε το βραβείο ο Έλληνας πρέσβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: