ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Μία εικόνα χίλιες λέξεις - Για την αντιδρόμηση της Κανακάρη


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ… Έγραφε το Τ.Ε.Ε. στην έκθεσή του στην περίφημη πλέον ημερίδα για την Κανακάρη, «να υπάρξει μελέτη και εναλλακτική πρόταση αν για οποιονδήποτε λόγο λόγω στενότητας η Κανακάρη κλείσει…» π.χ εξ αιτίας βλάβης στις υποδομές... (σ.σ.: όπως αυτή που βλέπουμε στην άνω φωτογραφία, από τα προχθές).
 
Και να ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς θα είναι η έξοδος τής πόλεως εάν χρειαστεί ένα έργο στις υποδομές, μια ξαφνική βλάβη. 

Κάτι ακόμα. Νομίζουμε ότι ο κάθε οργανισμός κοινής ωφέλειας στην Ελλάδα ( και στην Πάτρα έχουμε ένα τέτοιο θέμα τώρα στην Αγίου Ανδρέου) και κάθε εργολάβος κάνουν ότι θέλουν, όποτε θέλουν και χωρίς κανένα συντονισμό και συνεννόηση. Απορούμε με το πείσμα τής Δημοτικής αρχής να αντιδρομήσει την Κανακάρη. 

Υποθέτουμε ότι θα τους αρέσει να δουν εικόνες σαν τις ανωτέρω… και όταν συμβεί ένα μικροατύχημα τροχαίο… ή όταν κάποιο σπίτι τολμήσει να κάνει επισκευή, ή πάρει πετρέλαιο. Πυροσβεστικά, ασθενοφόρα, και άλλα οχήματα έκτακτης ανάγκης… απαγορεύεται να επεμβαίνουν… 

Και όποιος δεν καταλαβαίνει γιατί δεν πρέπει η Κανακάρη να γίνει έξοδος της πόλης....



Πηγή: Kostis Plessas προς Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: