ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Κανένας στο στάβλο του Σκάι σε ένδειξη διαμαρτυρίας


Στην προσπάθεια υπονόμευσης του αγώνα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας από τον ΣΚΑΙ απαντά με ανακοίνωση του το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού καταγγέλλοντας την προβοκάτσια και την προσπάθεια κάμψης του ηθικού αυτών που δίνουν την μάχη για τη κατάσβεση και τον εντοπισμό των αγνοουμένων.


Παράλληλα ο Υπ. Αμύνης Πάνος Καμμένος δηλώνει: Κανένας ΑΝΕΛ δεν συμμετέχει στο στάβλο του ΣΚΑΪ, ενώ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απεφάσισαν αποχή από τον Σταθμό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:

Την ώρα της μάχης, που οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα για την κατάσβεση των πυρκαγιών, τον εντοπισμό των αγνοουμένων και την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους, ο ΣΚΑΙ ανακάλυψε δήθεν πρόθεση του Πρωθυπουργού για «καρατομήσεις» των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Με τον τρόπο αυτό και αφού σήμερα το πρωί απέτυχε να κάμψει το ηθικό των ενόπλων δυνάμεων και των στελεχών τους, επιχειρεί  τώρα να υπονομεύσει τον αγώνα Πυροσβεστικής και Αστυνομίας και να κάμψει το ηθικό όσων δίνουν τη μάχη με τις φλόγες, τη μάχη για τον περιορισμό των συνεπειών μιας πρωτοφανούς καταστροφής.

Το ηθικό, όμως, των επιτελικών στελεχών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αλλά και όλων όσων δίνουν τη μάχη στο πλευρό των πολιτών δεν πρόκειται να καμφθεί από τα ψέματα του ΣΚΑΙ.
Κάθε Έλληνας πολίτης γνωρίζει άλλωστε τις πρακτικές και το ρόλο του. Γνωρίζει πως ό,τι έκανε σήμερα το έχει κάνει στο παρελθόν και θα το ξανακάνει στο μέλλον.  

Ο ΣΚΑΙ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι παραμένει πιστός στην παράδοση της υπονόμευσης και της προβοκάτσιας. Δεν θα τον ακολουθήσουμε.

Μήνυμα στον Πορτοσάλτε από τον Πάνο Καμμένο  
 
"Δεν θα ξαναπιάσεις κ Πορτοσάλτε για λόγους αντιπολίτευσης στο στόμα σου τις Ένοπλες Δυνάμεις" απαντά σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος στην επίθεση του ΣΚΑΙ και του δημοσιογράφου του σταθμού δηλώνοντας επίσης ότι κανένας ΑΝΕΛ δεν θα συμμετέχει στις εκπομπές του ΣΚΑΙ. 

Δεν θα συμμετέχουν πλέον τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ 


Δεν θα συμμετέχουν πλέον τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε εκπομπές του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ όπως ανακοίνωσε το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Αιτία για την απόφαση αυτή όπως επισημαίνεται είναι η χυδαία επίθεση που δέχθηκαν οι αρχηγοί του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Με απόφαση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τη χυδαία επίθεση στο πρόσωπο των αρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, που σε εντεταλμένη υπηρεσία εκτέλεσε ο ΣΚΑΪ με αποκλειστικό στόχο να πλήξει το ηθικό των στελεχών και μελών των δύο Σωμάτων, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του δεν θα συμμετέχουν πλέον σε εκπομπές του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού.

Ο ΣΚΑΪ θα έχει τη δυνατότητα να επιδίδεται στην ακατάσχετη προπαγάνδα, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του εναντίον της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς χωρίς τη δική μας παρουσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: