ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Έκανε εμμετό κατά της Εκκλησίας και τον αποποιήθηκαν

Επικαλέστηκε το Θεό για να ασεβήσει κατά των νεκρών της τραγωδίας!

Διαχωρίζει τη θέση της η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών αναφορικά με την ανάρτηση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Αμβρόσιου, στην οποία καταφέρεται με σκληρή γλώσσα εναντίον του Πρωθυπουργού, σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.


«Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος εκφράζει αποκλειστικά και μόνο τις προσωπικές του απόψεις», σχολίασε σήμερα ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης, ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφων για τις δηλώσεις του πρώην αξιωματικού χωροφυλακής και συνομιλητή του χουντικού αρχιπραξικοπηματία Ν. Ντερντιλή, μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου.

Ο εν λόγω χουνταιος και γνωστός αντικομμουνιστής, αλλά λάβρος υποστηρικτής  των απριλιανών επίορκων αξιωματικών, έγραψε εμετικό σχόλιο που εκθέτει την Εκκλησία, στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Σε αυτήν ανέφερε: 

«Ο άθεος πρωθυπουργός Αλέξιος Τσίπρας επισύρει την κατάρα του Θεού – Η Ελλάδα καταστρέφεται από φωτιές και πυρκαγιές». 

«Οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι αίτιοι της γενικής καταστροφής! Με την αθεΐα τους διεγείρουν την οργή του Θεού».

Επίσης: «Μιά λέξη για το Θεό, δεν είπες! Μια επίκληση της Παναγίας μας δεν σε ακούσαμε να λέγεις! Μια ικεσία, όπως η πρόταση "Σώσε μας, Παναγία μας", θα μπορούσε να σβήσει τις πυρκαϊές σ' όλη τους την έκταση!»...

Κάτι τέτοια είναι που οργίζουν τον πολίτη, που αναρωτιέται γιατί ακόμη ο Πρωθυπουργός κρατά στη θέση της την χούντα της Εκκλησίας των κάθε Αμβρόσιων και δεν τους κόβει τη μισθοδοσία, που βγαίνει από το υστέρημα του λαού, ακόμη σε καιρούς δύσκολους;  


Ο χουνταίος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος δεν καταλαβαίνει τίποτα από όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα που είναι βουτηγμένη στο πένθος, με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται, και χυδαιολογεί κατά του πρωθυπουργού, ότι δήθεν ευθύνεται για την καταστροφή επειδή είναι... άθεος.

Θέλει να καλύψει το γεγονός ότι 47 πυρκαγιές μπήκαν μαζί όλες σε μία ημέρα και αυτό είναι σχέδιο που βρωμάει από μακριά την χουντοδεξιά βρώμα του, αν μη και  με την συνδρομή ξένου παράγοντα δήθεν προστασίας του ελληνισμού στα Σκόπια. Πολλές οι συμπτώσεις των τελευταίων ημερών και αυτό το γνωρίζει ο αποκληρωθείς Αμβρόσιος, από τον Αρχιεπίσκοπο Ελλάδας Ιερώνυμο Β΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια: