ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Παρών έδωσε το ΠΕΑΚ στην εκδήλωση του ΜόλουΤο «παρών» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και το Μεσογειακό Κύπελλο Ανοιχτής θαλάσσης, που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Μόλο της Αγίου Νικολάου το περασμένο Σαββατοκύριακο, έδωσε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ, στηρίζοντας έμπρακτα τη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκος Κανελλάκης, μάλιστα, κλήθηκε από τους διοργανωτές το απόγευμα της Κυριακής, να κάνει απονομή σε διακριθείσες αθλήτριες της κολύμβησης.
Σε δηλώσεις του ο κ. Κανελλάκης ανέφερε τα εξής:
«Θέλω να ευχαριστήσω την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας για το γεγονός ότι επέλεξε την πόλη της Πάτρας για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και του Μεσογειακού Κυπέλλου Ανοικτής θαλάσσης και να συγχαρώ τόσο την ΚΟΕ όσο και τη ΝΕΠ, για την άριστη διοργάνωση. Αξίζουν επίσης, συγχαρητήρια τόσο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όσο και στον Δήμο Πατρέων οι οποίοι συνέδραμαν στη διοργάνωση.
Αγώνες αυτού του επιπέδου είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την προβολή της Πάτρας, ενόψει των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 που θα φιλοξενήσει η πόλη μας, αλλά και για την τόνωση της τοπικής οικονομίας.
Είμαι βέβαιος, ότι η Πάτρα μπορεί να αναδειχθεί σε πρωτεύουσα του ναυταθλητισμού, καθώς διαθέτει όλα τα εχέγγυα, υποδομών και έμψυχου δυναμικού, για να φιλοξενήσει με επιτυχία μεγάλες ναυταθλητικές διοργανώσεις.
Σε αυτή την προσπάθεια, ως διοικούσα επιτροπή του ΠΕΑΚ δηλώνουμε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις».


ΠΕΑΚ: Στις 18 Αυγούστου 2018 η μουσική βραδιά

Λόγω της συμμετοχής του ΠΕΑΚ στο εθνικό πένθος, η Επιτροπή Διοίκησης σε συνεννόηση με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Προαστείου, αποφάσισαν την αναβολή της μουσικής βραδιάς που επρόκειτο να διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιουλίου 2017, σε προαύλιο χώρο του σταδίου «Δ. Τόφαλος». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 18 Αυγούστου 2018, στον ίδιο χώρο που παραχωρείται για το σκοπό αυτό από το ΠΕΑΚ.

Επίσης, από την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας γίνεται γνωστό ότι, οι αθλητικές εγκαταστάσεις αρμοδιότητάς της (κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», στάδιο «Δ. Τόφαλος» και κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι) θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 31 Ιουλίου 2018. Όλο τον Αύγουστο οι εγκαταστάσεις θα είναι κλειστές, προκειμένου να γίνουν εργασίες συντήρησης, στο πλαίσιο της ετήσιας συντήρησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: