ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Σε αυξημένη ετοιμότητα, παραμένει το υπουργείο Υγείας

Έκτακτη σύγκλιση της Διάσκεψης των Προέδρων αύριο, Τετάρτη, ώρα 10 πμ. προκειμένου να αποφασιστεί η συμβολή της Βουλής για την αντιμετώπιση της ανείπωτης τραγωδίας που έπληξε την Αττική, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Σώματος, Νίκος Βούτσης και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διενέργειας γενικευμένης συζήτησης για το θέμα, καθώς η Βουλή δεν αναστέλλει τη λειτουργία της.


«Ακόμα επιχειρούν όλες οι αρχές για να υπάρχει μια ακριβής εικόνα για τα θύματα και την τεράστια αυτή καταστροφή σε έναν πυκνοκατοικημένο αστικό ιστό μέσα σε συνθήκες ασύμμετρης απειλής από μια πυρκαγιά, η οποία από τους ισχυρούς ανέμους και τη μεγάλη ταχύτητα με την οποία έπνεαν, οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία».

Σε αυξημένη ετοιμότητα, παραμένει το υπουργείο Υγείας που έχει ενεργοποιήσει το σύνολο του δυναμικού του (ΕΚΕΠΥ, νοσοκομεία και ΚΥ, ΕΚΑΒ κ.α.) και σε συντονισμό με τις υπόλοιπες υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και τα συναρμόδια υπουργεία συνεισφέρει στη μεγάλη προσπάθεια «επούλωσης των πληγών» της τραγωδίας στην Ανατολική Αττική, όπως αναφέρει σε νεώτερη ανακοίνωση του.

Στην ανακοίνωση αυτή γίνεται επίσης αναφορά για τις ανάγκες που προέκυψαν και τις δράσεις που αναλήφθηκαν από χθες το βράδυ έως σήμερα το απόγευμα.

Από τις 23:00 χθες και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Τρίτη, διεκομίσθηκαν,
στο Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός»: 79 περιστατικά, στο Γ.Ν.Α. «Σισμανόγλειο»: 55, στο Γ.Ν.Α. «Κ.Α.Τ.»: 12, στο Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο»: 2, στο Π.Γ.Ν.Α. «Αττικόν»: 8, στο Γ.Ν.Παίδων Α. «Η Αγ. Σοφία»: 16 περιστατικά

Σήμερα, Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 και μετά τα εξιτήρια που δόθηκαν από τα αναφερόμενα νοσοκομεία σε περιστατικά που δεν έχρηζαν νοσηλείας, η κατάσταση νοσηλευομένων έχει ως εξής:

• Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός»: 17 νοσηλευόμενοι και 6 διασωληνωμένοι ασθενείς,
• Γ.Ν.Α. «Κ.Α.Τ.»: 3 νοσηλευόμενοι και 4  διασωληνωμένοι ασθενείς,
• Γ.Ν.Α. «Σισμανόγλειο»: 26 νοσηλευόμενοι,
• Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο»: 9 νοσηλευόμενοι,
• Π.Γ.Ν.Α. «Αττικόν»: 6 νοσηλευόμενοι και
• Γ.Ν.Παίδων Α. «Η Αγ. Σοφία»: 23 νοσηλευόμενοι (παιδιά) . Νωρίς το απόγευμα έλαβαν εξιτήριο τα 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια: