ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Αλ. Τσίπρας: Τίποτα και κανένας δεν θα ξεχαστεί

«Σήμερα η Ελλάδα πενθεί. Και στη μνήμη όσων χάθηκαν, κηρύττουμε τριήμερο εθνικό πένθος» ανέφερε ο πρωθυπουργός τονίζοντας ότι τίποτα δε θα μείνει χωρίς απαντήσεις.

Ουδείς θα
μείνει αβοήθητος!

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΖΩΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΙ. ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΌ ΚΑΙ ΒΑΘΙΆ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ»



Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε ο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τις φονικές πυρκαγιές, τονίζοντας ότι τίποτα και κανείς δεν πρόκειται να ξεχαστεί.

«Η Ελλάδα περνάει μια μεγάλη δοκιμασία. Τέτοιες ώρες, δεν υπάρχουν διαφορές. Θα έρθει η ώρα τους, όταν θα αναζητήσουμε -ελπίζω με σεβασμό στους νεκρούς- τα πώς και τα γιατί» ανέφερε ο πρωθυπουργός σε τηλεοπτικό μήνυμά του και σημείωσε ότι «τώρα είναι ακόμη η ώρα της κινητοποίησης και του αγώνα. Αγώνα για να σώσουμε ό,τι μπορεί να σωθεί. Αγώνα για να νικήσουμε τη φωτιά. Αγώνα για να βρούμε τους αγνοούμενους. Να μην θρηνήσουμε άλλες ζωές. Και να απαλύνουμε τον πόνο όσων έχουν πληγεί. Με απόλυτο σεβασμό και βαθιά αναγνώριση».

Ο Αλ. Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι «τίποτα και κανένας δεν θα ξεχαστεί. Τίποτε και κανέναν δεν θα αφήσουμε χωρίς τη συνδρομή της Πολιτείας αβοήθητο. Αλλά και τίποτα δε θα μείνει χωρίς απαντήσεις».

«Με απόλυτο σεβασμό και βαθιά αναγνώριση:

Στους πυροσβέστες μας, που δίνουν έναν απίστευτα ηρωικό αγώνα.
Στους διασώστες του ΕΚΑΒ.
Στους άνδρες και στις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού και της Αστυνομίας που χθες έσωσαν εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές.
Με απέραντο σεβασμό στους χιλιάδες εθελοντές που δίνουν αυτή την ώρα το παρών στο μέτωπο της ζωής.
Θέλω να δεσμευτώ ότι:
Τίποτα και κανένας δεν θα ξεχαστεί.
Τίποτε και κανέναν δεν θα αφήσουμε χωρίς τη συνδρομή της πολιτείας αβοήθητο.
Αλλά και τίποτα δε θα μείνει χωρίς απαντήσεις.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ξένους ηγέτες που έσπευσαν να μου εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Η Ελλάδα περνά μία από τις δυσκολότερες στιγμές.
Τους ευχαριστούμε που η σκέψη τους είναι δίπλα μας.

Με ενότητα και πίστη στις δυνάμεις μας, θα σταθούμε όρθιοι».


Δεν υπάρχουν σχόλια: