ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ: Αναγκαία όσο ποτέ η επίλυση του Κυπριακού

Καλούσι: Η οικογένεια Παπαδόπουλου,  με συγχωριανούς.
«Δεν ξεχνάμε την εισβολή στην Κύπρο που άφησε νεκρούς και αγνοούμενους και οδήγησε στην παράνομη κατοχή του 37% της Νήσου» αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τη συμπλήρωση 44 χρόνων από την τουρκική εισβολή.

«44 χρόνια μετά εξακολουθούμε να διεκδικούμε μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο πλαίσιο των αποφάσεων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών» τονίζει ο Αλ. Τσίπρας σε μήνυμά του στα social media.


«Συμπληρώθηκαν 44 χρόνια από την παράνομη και βάρβαρη τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Σήμερα, είναι αναγκαία όσο ποτέ η ενίσχυση κάθε προσπάθειας για την επίλυση του Κυπριακού, τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση του μαρτυρικού νησιού σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ και το ευρωπαϊκό κεκτημένο», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η διεκδίκηση μιας λύσης δικοινοτικής-διζωνικής ομοσπονδίας, με μια κυριαρχία, μια ιθαγένεια και μια διεθνή προσωπικότητα, με την κατάργηση του συστήματος εγγυήσεων και την αποχώρηση των τούρκικων κατοχικών στρατευμάτων, οφείλει να καρποφορήσει», προσθέτει το κυβερνών κόμμα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται δίπλα στον κυπριακό λαό, ελληνοκυπρίους και τουρκοκυπρίους, συνεργάζεται με τις προοδευτικές και αριστερές δυνάμεις της Κύπρου και συνδράμει σε κάθε πρωτοβουλία, σε διεθνές κι ευρωπαϊκό επίπεδο, που μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού, προς όφελος της ειρήνης στην Κύπρο και, γενικότερα, σε ολόκληρη την πολύπαθη περιοχή», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: