ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Σε εξέλιξη βρίσκεται παράλληλο σχέδιο έκτακτης ανάγκης

Ο Δ. Τζανακόπουλος σημείωσε ότι από χθες μέχρι σήμερα το πρωί έχουν κινητοποιηθεί όλες οι διαθέσιμες μονάδες του υπουργείου Υγείας στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Ειδικότερα βρίσκονταν διαρκώς διαθέσιμα 38 ασθενοφόρα, 4 κινητές μονάδες και 2 ειδικές μονάδες αντιμετώπισης καταστροφών.

Επιχείρηση μικτών περιπολιών Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Στρατού για την αστυνόμευση των πληγεισών περιοχών

Σε ενημέρωση από το Κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής προέβη σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανανακόπουλος, επιβεβαίωνοντας ότι οι  μέχρι στιγμής οι νεκροί έφθασαν του 50.

Όπως είπε, πέραν της επιχείρησης πυρόσβεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη ένα παράλληλο σχέδιο έκτακτης ανάγκης με κινητοποίηση του υπουργείου Εσωτερικών και της Αστυνομίας αλλά και των υπουργείων Υγείας, Μεταφορών, Άμυνας, Ναυτιλίας και Περιβάλλοντος καθώς και της Περιφέρειας Αττικής, ενώ εκκινεί επιχείρηση μικτών περιπολιών Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Στρατού για την αστυνόμευση των πληγεισών περιοχών!

Ο Δ. Τζανακόπουλος σημείωσε ότι από χθες μέχρι σήμερα το πρωί έχουν κινητοποιηθεί όλες οι διαθέσιμες μονάδες του υπουργείου Υγείας στο Λεκανοπέδιο Αττικής. 

Ειδικότερα βρίσκονταν διαρκώς διαθέσιμα 38 ασθενοφόρα, 4 κινητές μονάδες και 2 ειδικές μονάδες αντιμετώπισης καταστροφών. 

Μέχρι τώρα έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία της Αττικής 156 ενήλικες από τους οποίους οι 11 είναι σοβαρά και βρίσκονται διασωληνωμένοι αλλά και 16 παιδιά των οποίων η ζωή δεν διατρέχει κίνδυνο.

Παράλληλα ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή εκκινεί επιχείρηση μικτών περιπολιών Αστυνομίας, πυροσβεστικής και Στρατού για την αστυνόμευση των πληγεισών περιοχών.

Παράλληλα κλιμάκια της κυβέρνησης μετέβησαν στο πεδίο πυρκαγιών για να γίνει αυτοψία και εκτίμηση της κατάστασης. 

Ειδικότερα: Ο αναπληρωτής Υπουργός υγείας μετέβη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου έχουν μεταφερθεί οι περισσότεροι από τους τραυματίες.

Ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης με τον αν. υπουργό εσωτερικών κο Τόσκα και των αρχηγό του πυροσβεστικού σώματος μετέβησαν στη Ραφήνα, το Μάτι και το Μαραθώνα όπου εντοπίζονταν το κύριο πρόβλημα στην Αττική. Τους Υπουργούς και τον Αρχηγό συνοδεύει κλιμάκιο 150 μηχανικών που θα εγκαταστάθηκε στο Δημαρχείο Ραφήνας για να εκκινήσει το έργο της καταγραφής των υλικών ζημιών.

Επίσης ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Σωκρ. Φάμελο και τον Υπαρχηγό Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής μετέβησαν στην Περιοχή της Κινέτας.

Μετά την αυτοψία στο πεδίο θα ακολουθήσει σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων Υπουργών και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος για την αξιολόγηση της κατάστασης και την λήψη περαιτέρω πρωτοβουλιών αντιμετώπισης της κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: