ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Τελικά να κοπούν οι συντάξεις θέλει και ο... βοΣΚΑΙ;


Επιτέλους ήρθαν κάποιες δηλώσεις που μπορούσε να αντέξει ο ΣΚΑΙ από τον Ρέγκλινγκ και το Σεντένο και έτσι σήμερα είχαν το προνόμιο προβολής "αποσπασματικών" δηλώσεων τους από την άκρως μεροληπτική ενημέρωση του καναλιού. 


Στις δηλώσεις αυτές φέρεται ο κ. Ρέγκλινγκ να λέει ότι αν δεν εφαρμοστούν οι δεσμεύσες θα μπορούσαν να παρθούν πίσω τα μέτρα για το χρέος... σύμφωνα με το σταθμό.

Ο κ. Ρέγκλινγ στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt δήλωσε: "Αν η Ελλάδα παραμείνει στην πορεία των μεταρρυθμίσεων βλέπω ένα καλό μέλλον για αυτή στην Ευρωζώνη". "Η Ελλάδα έχει δεσμευθεί να συνεχίσει την μεταρρυθμιστική πορεία διαφορετικά κάποια από τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους θα μπορούσαν να αποσυρθούν".

Ο κ. Σεντένο δεν είπε κάτι καινούργιο, παρά μόνο το αυτονόητο στις δηλώσεις του στη "Ναυτεμπορική" ότι οι δεσμεύσεις πρέπει να τηρούνται. "Αναμένω η Ελλάδα να μην υποχωρήσει από τις δεσμεύσεις της" προσθέτοντας ωστόσο ότι "βλέπει περισσότερο χώρο για ευελιξία".

Στις ίδιες δηλώσεις ο πρόεδρος του Eurogroup είπε ότι μετά τη συμφωνία για το χρέος είναι πιο ασφαλή τα ελληνικά ομόλογα... αλλά αυτό δεν άρεσε στο σταθμό...

Πριν δυο μέρες ο κ. Σεντένο μιλούσε στο Ευρωκοινοβούλιο για το τέλος του μνημονίου και έδινε συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση. Φυσικά λογοκρίθηκε αυστηρά για τις ανάγκες της προπαγάνδας του σταθμού. Την ίδια μέρα δόθηκε η συνέντευξη στη "Ναυτεμπροική" από την οποία αποκόπηκε η δήλωση που θεώρησαν ότι "βοηθά" τη Ν.Δ. για να παρουσιαστεί ως "νέο" σήμερα.

Αμείωτη συνεχίστηκε η επίθεση στον Πιερ Μοσκοβισί «πολιτικός είναι. Κοιτάει τα ψηφαλάκια… » απεφάνθη πονηρά ο κ. Οικονόμου.

Κατ. Μπρ.-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: