ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Πάνος Καμμένος: Θέλανε να ρίξουμε την κυβέρνηση

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. και υπ. Εθνικής Άμυνας, μιλώντας στη Βουλή, υποστήριξε ότι η αντιπολίτευση χρησιμοποίησε το "Μακεδονικό" προκειμένου να εμποδίσει την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της.


«Γιατί να ρίχναμε την κυβέρνηση; Για να ανοίγανε σαμπάνιες στο μαύρο μέτωπο της διαφθοράς και της διαπλοκής; Στο οικονομικό έγκλημα, στις συμμορίες των κάθε λογής λαθρεμπόρων και ναρκεμπόρων, που έπαιξαν αυτό το διάστημα τα ρέστα τους;» αναρωτήθηκε δηκτικά ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. και υπουργός Εθν. Άμυνας Π. Καμμένος τονίζοντας ότι η αντιπολίτευση χρησιμοποίησε το «Μακεδονικό» προκειμένου να εμποδίσει την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της και «να γλιτώσουν τη φυλακή τα λαμόγια της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ, των θαλασσοδανείων της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και των ΜΜΕ».

Ο Π. Καμμένος επιτέθηκε σε υψηλούς τόνους σε αυτούς που «χρηματοδοτώντας κόμματα με μαύρα λεφτά από τουρκική ηρωίνη, κοινοβουλευτικά και εξωκοινοβουλευτικά, πλήρωσαν αποστασίες, εξαγορές βουλευτών, φυλλάδες, ιστοσελίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κανάλια», ενώ αναφέρθηκε και σε «χρηματοδότες με βαλίτσες που κυκλοφορούν, είτε με τη μορφή καλογέρου είτε με τη μορφή βαποριού».

Τι θα ψηφίσετε στο ενδεχόμενο των 180 ψήφων;

Ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών με 180 ψήφους προκαλώντας τη Ν.Δ. να ξεκαθαρίσει τι θα ψηφίσει σε αυτήν την περίπτωση. «Τι θα ψηφίσει, άραγε, τότε η αντιπροεδρεύουσα συνιστώσα της Ν.Δ. Novartis - Macedonia που επινόησε το «Μακεδονικό» για να γλιτώσει από το φάντασμα της Novartis, από τα 5 εκατ. και τα κατηγορητήρια που θα χτυπήσουν σύντομα την πόρτα;» αναρωτήθηκε.

Επιπλέον κατηγόρησε τον Κ. Μητσοτάκη ότι έχει παραδώσει το κόμμα που αποκατέστησε τη Δημοκρατία και συνεργάστηκε με την Αριστερά στην ακροδεξιά πτέρυγα μιλώντας μάλιστα και για ταύτιση με «έναν νέο αντικομμουνισμό που γεννιέται μέσα στην Ευρώπη από καθαρά νεοναζιστικά κόμματα». Δεν απέφυγε να συγκρίνει με αρνητικό τρόπο τον Κ. Μητσοτάκη με τους προκατόχους του στην προεδρία της Ν.Δ., με τελευταίο τον Β. Μεϊμαράκη.

«Πρόθυμες κοινοβουλευτικές καβάντζες»

Ο υπουργός Άμυνας έκανε επίσης λόγο για «πρόθυμες κοινοβουλευτικές καβάντζες του συστήματος Σόρος» και επιτέθηκε στον Στ. Θεοδωράκη καταλογίζοντάς του ότι «δήλωνε πρόθυμος» να αντικαταστήσει τους ΑΝ.ΕΛΛ. στην κυβέρνηση, αποχωρώντας μάλιστα από το ΚΙΝ.ΑΛ. «για να πείσει τους χορηγούς». Δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στη Φ. Γεννηματά σημειώνοντας ότι οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές «την έχουν για συνιστώσα της Ν.Δ. και του ΕΛΚ και δεν την παίρνουν στα σοβαρά».

Ακόμη κατηγόρησε τον Κ. Μητσοτάκη και τη Φ. Γεννηματά ότι με τη συνδρομή του Θ. Πανταλάκη «μεθόδευσαν την πώληση των θαλασσοδανείων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. σε γνωστό fund, προκειμένου να πληρώσουν το 3% έως 5%» πώληση που ακυρώθηκε μετά τις αποκαλύψεις.

Στενοχωριούνται όταν η Ελλάδα πηγαίνει μπροστά

Ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε στη στάση του Κ. Μητσοτάκη και των άλλων στελεχών της αντιπολίτευσης στο ζήτημα της εξόδου από τα Μνημόνια κατηγορώντας τους ότι «στενοχωριούνται, θλίβονται όταν βλέπουν να πηγαίνει η Ελλάδα μπροστά». Κάλεσε, την αντιπολίτευση «να το χωνέψετε και εσείς, αφού κατάφερε να το χωνέψει ακόμη και ο ιδεολογικός σας καθοδηγητής Γ. Στουρνάρας, ότι δεν θα υπάρξει τέταρτο Μνημόνιο» θυμίζοντας ότι «ζητούσαν μετά μανίας από την ΕΚΤ και το ΔΝΤ νέο Μνημόνιο με προληπτική πιστωτική γραμμή».

Σχετικά με το ζήτημα της περικοπής των συντάξεων, ήταν επίσης αυστηρός με την αντιπολίτευση σχολιάζοντας ότι «θα έπρεπε να παρακαλάτε να μη μειωθούν οι συντάξεις», ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι «το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης θα τα καταφέρει». Παράλληλα προανήγγειλε ότι οι ΑΝ.ΕΛΛ. θα καταθέσουν μια σειρά από προτάσεις νόμου για καθιέρωση σταθερού ανταποδοτικού φορολογικού συστήματος, φορολογικά κίνητρα στάσιμων ελληνικών κεφαλαίων και την κλιμακωτή μείωση του ΕΝΦΙΑ.

(Από την έντυπη σημερινή έκδοση της εφημερίδας ΑΥΓΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: