ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Σε 3 εκλογικές περιφέρειες υποψήφιοι οι πολιτικοί αρχηγοί

 

Στην τροπολογία που κατέθεσε ο Υπ.Εσ. για την κατάτμιση της Β΄ Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής ορίζεται ότι οι πολιτικοί αρχηγοί μπορούν να είναι υποψήφιοι σε τρεις εκλογικές περιφέρειες.

Η Β' Αθήνας διαιρείται σε τρεις τομείς:


1. Στη Β1 Εκλογική Περιφέρεια Βόρειου Τομέα Αθηνών, όπου περιλαμβάνονται οι δήμοι Αγίας Παρασκευής, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Νέας Ιωνίας, Παπάγου-Χολαργού, Πεντέλης, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Φιλοθέης-Ψυχικού και Χαλανδρίου.

2. Στη Β2 Εκλογική Περιφέρεια Δυτικού Τομέα Αθηνών, όπου περιλαμβάνονται οι δήμοι Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρούπολης και Χαϊδαρίου.

3. Στη Β3 Εκλογική Περιφέρεια Νότιου Τομέα Αθηνών, όπου περιλαμβάνονται οι δήμοι Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Βύρωνα, Γλυφάδας, Δάφνης-Υμηττού, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Σμύρνης και Π. Φαλήρου.
Η Περιφέρεια Αττικής διαιρείται σε δύο τομείς:

1. Στην Α' Εκλογική Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, που αποτελείται από τους δήμους Αχαρνών, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Διονύσου, Κρωπίας, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα, Μαρκοπούλου, Μεσογαίας, Παιανίας, Παλλήνης, Ραφήνας-Πικερμίου, Σαρωνικού, Σπάτων-Αρτέμιδας και Ωρωπού.
2. Στη Β' Εκλογική Περιφέρεια Δυτικής Αττικής, που αποτελείται από τους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγαρέων και Φυλής.

Σημειώνεται ότι στην τροπολογία για την Β Αθηνών ορίζεται ότι οι πολιτικοί αρχηγοί μπορούν να είναι υποψήφιοι σε τρεις εκλογικές περιφέρειες.

Αναλυτικά η τροπολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια: