ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Φως στις κομπίνες που γίνηκαν στο χώρο της Υγείας

Έρευνα για 3,5 εκατ. ευρώ που δόθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ  

Από «κανόνι» της εταιρείας «Ιατρική Τεχνολογική Ελληνική Τράπεζα Βλαστοκυττάρων ΑΕ» και μετά πραγματοποιήθηκε εισαγγελική έρευνα η οποία κατέληξε στην άσκηση κακουργηματικών διώξεων σε βάρος δεκαεννέα προσώπων για απάτη κατά συναυτουργία και άμεση συνέργεια στην απάτη. 


Βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών για την υπόθεση της εταιρίας  με διακριτικό τίτλο «Stem-Health Hellas» που έκλεισε το περασμένο καλοκαίρι με αποτέλεσμα να αγωνιούν 30.000 γονείς που πλήρωσαν γενναία ποσά στο μαιευτήριο προκειμένου να συντηρηθούν τα βλαστοκύτταρα των νεογέννητων παιδιών τους τουλάχιστον για είκοσι χρόνια, όπως υπόσχονταν,  για να χρησιμοποιηθούν αν παραστεί ανάγκη στο μέλλον.

Έρευνα για 3,5 εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ 

Φως σε κονδύλια ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ για τη χρηματοδότηση του προγράμματος της Εθνικής Εκστρατείας Πρόληψης κατά του καρκίνου, επιχειρεί να ρίξει μεγάλη έρευνα του υπουργείου Υγείας.

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις τα 3,5 εκατ. ευρώ τα έκαναν διαχειριστική δαπάνη και υποτιθέμενη συγκρότηση ενός αρχείου νεοπλασιών, δήλωσε στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σημειώνοντας ότι από τον πανελλήνιο αντικαρκινικό έρανο του 2008, έμειναν αδιάθετα άλλα 2,92 εκατ. ευρώ τα οποία διανέμονται με απόφασή του, σε τρία αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας.

ΔΕΙΤΕ τι γράφει ο Π. Πολάκης στο προσωπικό του fb:

Παύλος Πολάκης

Το 2008 έγινε ο τελευταίος αντικαρκινικός έρανος .Μαζευτηκαν 6,5 εκατομμύρια ευρώ σχεδόν .
Τα 3,5 εκατομμύρια με απόφαση του τότε υπουργού υγείας Αβραμοπουλου δόθηκαν στο κεελπνο!!!
ως εξής :
1,5 εκατομμύριο για το προγραμμα πρόληψης του καρκίνου (δηλαδή διαφημιστική δαπάνη σε ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ )
Και 2 εκατ για να φτιαχτεί Εθνικό Αρχείο Νεοπλασιών (άμα το βρειτε πουθενά γράψτε μου και μένα που)!!!!...
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: