ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Επαναλειτουργία του πορθμείου Σάμης – Πάτρας – Ιθάκης



Ιδιαίτερη είναι η ικανοποίηση μας, καθώς ένα αίτημα του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών έγινε αποδεκτό, οπότε αναμένεται από 1η Νοεμβρίου 2017 η επαναλειτουργία της γραμμής Σάμη – Πάτρα – Ιθάκη, αναφέρει ανακοίνωση του Ε&ΕΣΠ.
Και συνεχίζει:

Οι επίμονες προσπάθειες του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή με τελευταία παρέμβαση τον Ιούλιο, αλλά και οι συνεχείς πιέσεις  των Φορέων προς την κατεύθυνση αυτή με αλλεπάλληλες συναντήσεις και κοινές ενέργειες, έφεραν το θετικό αυτό αποτέλεσμα.
Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας καθώς αποδείχτηκε ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις αγωνίες χιλιάδων κατοίκων των νησιών, εξασφαλίζοντας απευθείας πρόσβαση στην πόλη της Πάτρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες, αγορά).

Δεν υπάρχουν σχόλια: