ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΚΕΕΛΠΝΟ: Δεν βρέθηκε χολέρα στο νοσοκομείο «Έλενα»

"Η δημόσια υγεία, η προστασία των πολιτών είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για συνδικαλιστική και πολιτική αντιπαράθεση" δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός αναφερόμενος στην καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ.


Ηταν στο μυαλό
εργατοπατέρων

ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ: «Η ΠΟΕΔΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΧΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ» ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ «ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»

Τελικά ήταν στο μυαλό των γνωστών εργατοπατέρων της ΠΟΕΔΗΝ. Αυτών που με το καραβάνι της ξεφτίλας, πριν λίγους μήνες στην Πάτρα, απειλούσαν θεούς και δαίμονες ότι θα προβούν σε χαρακίρι εάν δεν πέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Και πάνω στον εργατοπατερίστικο οίστρο τους κουβαλούσαν δημοσιογράφους και προσκείμενους στην ηγεσία του «Ιποκράτη» εργαζόμενους στον υγειονομικό χώρο, για να κρεμάσουν τα ομοιώματα των υπουργών της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού από το ικρίωμα των κιγκλιδωμάτων της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου.

Σήμερα κρεμάστηκαν οι ίδιοι. Όχι από την γέφυρα, αλλά  από την εντολή του εισαγγελέα, που είναι να ερευνηθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων! Τούτο διεσθανόμενος ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου, μίλησε στην ΕΡΤ1 για λάθος εντύπωση εργαζομένων, που δημιούργησε την αίσθηση χολέρας! Προφανώς δεν ήθελε να εμπλακεί στο διακαστικό θέμα που ανοίγεται πλέον!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αυγή», αρνητικά είναι τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου των Κεντρικών Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας για το στέλεχος εντεροπαθογόνου δονακίου (όπως το δονάκιο της χολέρας)  στο Γ.Ν. Έλενα - Βενιζέλου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε  το ΚΕΕΛΠΝΟ. Το θέμα είχε προκύψει χθες μετά από καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ ότι στο υπόγειο του νοσοκομείου «Έλενα» εντοπίστηκε σχετικό μικρόβιο, που ωστόσο είχε απαντηθεί άμεσα τόσο από την διοίκηση του νοσοκομείου όσο κι από τις αρμόδιες αρχές που είχαν προχωρήσει στους απαραίτητους ελέγχους.

Η παρέμβαση του εισαγγελέα είχε αφορμή έγγραφο του ΚΕΕΛΠΝΟ που διαψεύδει το περιστατικό.

Η εντολή του εισαγγελέα τώρα είναι να ερευνηθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

"Η δημόσια υγεία, η προστασία των πολιτών είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για συνδικαλιστική και πολιτική αντιπαράθεση" δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός αναφερόμενος στην καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ.

"Η ΠΟΕΔΗΝ είναι μια ανυπόληπτη γραφειοκρατία που χάνει εξουσία και κάνει χυδαίες επιθέσεις" είπε και πρόσθεσε ότι "προσβάλει το προσωπικό στο χώρο της υγείας". "Άλλο κριτική για ολιγωρία ή λάθη της κυβέρνησης και άλλο η γενικότερη απαξίωση και τα ευφάνταστα σενάρια" σημείωσε.

 "Τα αποτελέσματα αυτά δεν είναι συμβατά με πρόσφατη κοπρανώδη επιμόλυνση του νερού (λύματα). Για την απόλυτη διασφάλιση της δημόσιας υγείας διενεργείται και επιπρόσθετος μοριακός έλεγχος, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη Τρίτη" σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΚΕΛΠΝΟ που απέδειξε ότι η "χολέρα" υπήρχε μόνο στις καταγγελίες.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ καταλήγει τονίζοντας πως η έως τώρα αρνητική τεκμηρίωση των αποτελεσμάτων αποτελεί ηχηρή επισήμανση προς όλους τους αρμόδιους φορείς για υπεύθυνη συμπεριφορά σε θέματα δημόσιας υγείας».

Σημειώνεται ότι σχετικά με το ζήτημα παρέμβαση έκανε χθες από το προσωπικό του fb ο αν. υπ. Υγείας Ανδρέας Πολάκης, που «δεν χαρίζει κάστανα» στον θίασο των εργατοπατέων της ΠΟΕΔΗΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: