ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Η μικροπολιτική νίκησε τη κοινή λογική




Και το κοινό συμφέρον των Πατρινών

Της ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ
(δημοτική σύμβουλος της ΡΑΠ)

Η δημοτική αρχή του ΚΚΕ θέλοντας να τα έχει με όλους καλά! και κυρίως με συγκεκριμένα συμφέροντα.

Αδιαφορεί για το αν το τρένο θα φτάσει στη Πάτρα.
Αδιαφορεί για το αν θα συνεχίσει, θα αναπτυχθεί και θα εκσυγχρονιστεί ο Προαστιακός που αποτελεί ποιοτική ανάσα ζωής για χιλιάδες συμπολίτες μας.
Αδιαφορεί για το μέλλον αυτής της πόλης.
Γι αυτό στο δημοτικό συμβούλιο πρότεινε και ψήφισε μόνη της (με τους γνωστούς)
-ή Οδοντωτό!! από το Παναχαϊκό !!! μέσω περιφερειακής διέλευσης!
-ή Μετρό!! μέσω ολικής υπογειοποίησης !!
Δεν άκουσε, δεν κατάλαβε τίποτα η δημοτική αρχή Πελετίδηαπό τη δημόσια διαβούλευση δεκάδων φορέων της πόλης με πρώτο το ΤΕΕ δυτ. Ελλάδας που απαίτησαν και τελικά φαίνεται ότι γίνεται αποδεκτό από το υπουργείο για το μη δημοπρατημένο τμήμα του έργου - υπογειοποίηση πριν τη Κανελλοπούλου μέχρι τον ΑΓ. Ανδρέα. 
Δεν άκουσε ούτε καν τους ειδικούς συμβούλους της που δημόσια έχουν πάρει θέση.
Δεν ασχολείται με συγκεκριμένες προτάσεις-λύσεις για το πως η διέλευση από το ήδη δημοπρατημένο έργο στο Καστελόκαμπο να κατασκευαστεί  με τη μικρότερη δυνατή περιβαλλοντική όχληση για τους κατοίκους και για τη περιοχή.
Δεν ασχολείται με τη διέλευση του τρένου μετά τον Αγ. Ανδρέα και τονέο λιμάνι έτσι ώστε να μην υποβαθμιστούν παραπέρα οι νότιες συνοικίες που ως γνωστό δεν διαθέτουν μεζονέτες και βίλες.
Αρκείται να χαϊδεύει και να σφυρίζει τα αυτιά των κατοίκων του Καστελόκαμπου εμπαίζοντας τους κι ας μην σφυρίξει το τρένο στη πόλη που το έχει ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: