ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Το ερχ. καλοκαίρι, θα δούμε εάν είναι βιώσιμο το χρέος


Εάν η Ελλάδα κάνει αυτά που της αναλογούν στο πρόγραμμα διάσωσης, τα άλλα μέλη της Ευρωζώνης θα είναι έτοιμα, εάν είναι απαραίτητο, να κάνουν περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση του χρέους της Αθήνας, διαμήνυσε από το Δουβλίνο ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.


Στο τέλος του προγράμματος, το ερχόμενο καλοκαίρι, θα εξετάσουμε εκ νέου κατά πόσο βιώσιμο είναι το χρέος, πρόσθεσε ο Ντάισελμπλουμ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Εξάλλου, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τα στοιχεία της Eurostat, ο Πιερ Μοσκοβισί ανέφερε τα εξής: 

«Τα σημερινά στοιχεία της Eurostat επιβεβαιώνουν την πρωτοφανή ανάκαμψη των ελληνικών δημοσιονομικών στοιχείων από το 2009. Αυτό το επίτευγμα οφείλεται στην αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού που έκανε τεράστιες θυσίες για να αποκαταστήσει τη σταθερότητα και να κρατήσει την Ελλάδα εντός του ευρώ. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει αναγνωρίσει αυτές τις προσπάθειες, νωρίτερα φέτος, προτείνοντας την έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία περί υπερβολικού ελλείμματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: