ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Μια μάχη με τη διπολική διαταραχή




Το βιβλίο - εξομολόγηση της Βάσως Σακελλάρη με τίτλο «Είσοδος – Έξοδος» θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών


Μια ανθρώπινη εξομολόγηση για τη μάχη της με τη Συναισθηματική Διπολική Διαταραχή έγραψε η Βάσω Σακελλάρη σε ένα βιβλίο με τίτλο «Είσοδος – Έξοδος» που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από τις εκδόσεις «Το Δόντι» και θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 (7.30 μ.μ.) στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών.
Το βιβλίο αποτελεί μια λιτή αλλά συγκλονιστική περιγραφή της μάχης που έδωσε επί αρκετά χρόνια η συγγραφέας με τη διπολική διαταραχή, περιγράφοντας όχι μόνο τις εμπειρίες της από την ασθένεια, αλλά και τις κοινωνικές προεκτάσεις της.
«Αν αποφάσισα να γράψω την προσωπική μου ιστορία, δεν το έκανα για μένα μόνο, αλλά περισσότερο για όλους τους ψυχικά ασθενείς, τους οποίους πιθανόν σε κάτι να μπορώ να βοηθήσω…», γράφει μεταξύ άλλων στην εισαγωγή του βιβλίου η Βάσω Σακελλάρη, η οποία ανήκει στο Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΕΠ) του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών.
Στην παρουσίαση, θα μιλήσουν ο ψυχίατρος Γιάννης Βλάχος, ο κοινωνικός λειτουργός Λάμπρος Αραπάκος, η φιλόλογος – θεατρολόγος Χριστίνα Κόκκοτα και ο συνθέτης Γιώργος Δίπλας, ενώ θα συντονίσει η δημοσιογράφος Γιώτα Κοντογεωργοπούλου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών, της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού «Κοινο_Τοπία» και του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: