ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Βλέπουν τα καράβια να περνούν οι Μαροκινοί στην Πάτρα




Με κάθε μέσω προσπαθούν να φθάσουν στην Ιταλία οι Μαροκινοί της Πάτρας. Μακριά από το νέο σύγχρονο λιμάνι, που φαίνεται, ανέλπιδα, να επιβουλεύονται οι φυλές από το Αφγανιστάν, οι μετανάστες της βορειοαφρικανικής χώρας μηχανεύονται τρόπους απίθανους. Αλλά και αναποτελεσματικούς. 



Καθηλωμένοι στο βόρειο λιμένα της Πάτρας, καταδοκούν για την ευκαιρία βουτώντας στα νερά, να ανέβουν στα πλοία, σκαρφαλώνοντας από την άγκυρά τους. 

Μαργιολεμένοι όμως και οι ναυτικοί, που αυτά τα έχουν ζήσει απο το παρελθόν, στο λιμάνι της Πάτρας,  αλλά και στα στενά του Ορμούζ και στις  στενωσιές της διώρυγας στο Σουέζ, εκεί που οι πειρατές των γύρω φυλών σαλτάρουν στα καράβια ανύποπτων ναυτικών, κάνοντας πειρατεία, έχουν το νου τους κι αγρυπνούν. 

Η αιώνια αντίθεση στο πλαίσιο της επιβίωσης σε έναν καπιταλιστικό κόσμο της εκμετάλλευσης και εξαθλίωσης των λαών, είναι παρούσα!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ το βίντεο, του PatrasTV που παρουσιάζει σκηνή από τα παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: