ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Κάλπικη πλειοψηφία μεθοδεύει η ΠΑΣΚΕ στο ΕΚ Πάτρας




Καταγγελία του συνδυασμού «ΕΡΓΑΤΙΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Οι εκπρόσωποι του Συνδυασμού «Εργατική Ενότητα-Ανατροπή», μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, Καταγγέλλουμε: Την παράταξη της ΠΑΣΚΕ που ενόψει των επερχόμενων εκλογών του Ε.Κ.Π.,  μεθοδεύει  την εκ νέου κάλπικη πλειοψηφία στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.




Η ΠΑΣΚΕ μαζί με το ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ της, κο Καραγεωργόπουλο, εκπρόσωπο τύπου της ΓΣΕΕ «γνωστό και μη εξαιρετέο» εργοδοτικό συνδικαλιστή στο ΚΑΖΙΝΟ ΠΟΡΤΟ ΡΙΟ, διεξήγαγε «εκλογές στο σκοτάδι», με περιφερόμενα χαρτόκουτα ανά την επικράτεια μακριά από τους εργαζόμενους και το Ε.Κ.Π., του συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», που επίσης με αδιαφανείς διαδικασίες μετέτρεψε στο σημερινό  πανελλαδικό μόρφωμα!!! 



 Επιβεβαιώθηκε με το πιο επίσημο τρόπο η αλήθεια των καταγγελιών Ιδιωτικών Υπαλλήλων για την Άλωση του Συλλόγου και τη χρησιμοποίηση του για στέγαση «ορφανών» μεγαλοσυνδικαλιστών, και την διάσπαση εργαζομένων στα  υπάρχοντα κλαδικά σωματεία. Κι όμως έχουν το θράσος να τους στέλνουν στα δικαστήρια για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση επιβεβαιώνοντας τημ παροιμία «εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι»!!



 Όσον αφορά την παράταξη του ΠΑΜΕ (ΤΑΣ) στο Εργατικό Κέντρο τους απαντάμε:  Είναι  αργά για δάκρυα.  Να δουν τις δικές τους ευθύνες για τα «Συνδικάτα» που δημιούργησαν με διαδικασίες εκλογών πολυήμερων και περιφερόμενες κάλπες !! εκτός Εργ. Κέντρου, προκαλώντας την διάσπαση εργαζομένων στα ιστορικά Κλαδικά Σωματεία.  Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι όσοι περπατούν στα ίδια σκοτεινά σοκάκια κάπου θα συναντηθούν.



Περιμένουμε με αγωνία την νομιμοποίηση των αντιπροσώπων των Σωματείων ενόψει εκλογών του Ε.Κ.Π.  Η  χρεοκοπία τέτοιων μεθόδων στη συνείδηση των εργαζομένων ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

* ΠΑΜΕ: Στα πράσα πιάστηκαν για ακόμη μια φορά οι εργατοπατέρες 

* Ανακοίνωση Καραγεωργόπουλου για τα έκτροπα του ΕΚΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: