ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Μαύρη μέρα , μαύρη- μαύρη
·        Διώτη μου
·        Ομόφωνα ένοχος για την υπόθεση της μη αξιοποίησης των στοιχείων της "λίστας Λαγκάρντ" κρίθηκε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων το οποίο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών με αναστολή.

·        Άλλος;
·        Μόνο αυτός έκανε ;
·        Ο Βουλευτής της Ν.Δ Γιάννης Βρούτσης εμφανίστηκε το πρωί, χωρίς αντίλογο φυσικά, για να μιλήσει για τα εργασιακά στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ με τους απεργοσπάστες Δημήτρη Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου. Το μεσημέρι πήγε και ο Λοβε…ρδος…
·        …Αγκωνάρια
·        Της Δημοκρατίας…
·        Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Τηλεοπτικού και Ραδιοφωνικού Σταθμού της Βουλής των Ελλήνων και της Διεύθυνσης Βιβλιοθηκών, Αρχείων και Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων υπέγραψαν, σε ειδική τελετή την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης και ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστας Ζουράρις.
·        Αν προβλέπει υποχρεωτική παρακολούθηση από τους βουλευτές έχει καλώς…
·        Κ. Φωτάκης: Με υψηλές δαπάνες για την Έρευνα και την Ανάπτυξη και δυναμική συμμετοχή στις χρηματοδοτήσεις του Ορίζοντα 2020 προχωρά η Ήπειρος
·        Εμπνέονται από τον Πετρο-Λουκα τον Κυρίτση κλπ…
·        Νίκος Καζαντζάκης, ο πιο μεταφρασμένος σύγχρονος έλληνας συγγραφέας πέθανε σαν σήμερα στις 26 Οκτωβρίου 1957
·        Αν θέλεις να  καταλάβεις καλύτερα τον Καζαντζάκη πρέπει να διαβάσεις το «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ –ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΙΚΟΣ» της Λιλής Ζωγράφου…
·        Ένα βήμα πριν τη μονομερή κήρυξη της ανεξαρτησίας της η Καταλονία Στα άκρα η σύγκρουση με τη Μαδρίτη:
·        Θα τους κηρύξει τον πόλεμο ο α…φρανκο;…
·        Δ. Παπαδημούλης: Η ευρωπαϊκή κοινωνική χάρτα να πάψει να είναι ετικέτα και να αποκτήσει πραγματική υπόσταση
·        Μήτσο, η ..συσκευασία μετράει…
·        Τι σου λέω , τα ξέρεις καλύτερα…
·        Κ. Φωτάκης: Θέλουμε τα Τεχνολογικά Πάρκα να είναι πραγματικά ζωντανοί οργανισμοί και το σημαντικό είναι ότι διαμορφώνουμε ένα σχήμα που θα προσπαθήσει να βοηθήσει την επιχειρηματικότητα εταιρειών έντασης γνώσης με μια σειρά μέτρων.
·        Με διαφάνεια, αξιοκρατία και στόχευση …
·        Ο Αμερικανός αναπληρωτή βοηθού ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Χόιτ Μπράιαν Γι, κατά τη συνάντηση που είχε, προχθές, με τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς διεμήνυσε ότι η Ουάσιγκτον είναι δυσαρεστημένη από την πολιτική του Βελιγραδίου απέναντι στη Μόσχα. Συγκεκριμένα, ζήτησε να εναρμονίσει η Σερβία την εξωτερική της πολιτική με αυτήν της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και να μην παραχωρήσει καθεστώς διπλωματικής αποστολής στο ρωσικό ανθρωπιστικό κέντρο στην πόλη Νις, το οποίο για τις ΗΠΑ αποτελεί κέντρο κατασκοπείας.
·        Και Γι…νανε έξαλλοι, δικαιολογημένα , οι Ρώσοι…
·        Mε επιστολή του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση, η Κατερίνα Παπακώστα διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. 
·        Μωρέ θα τους διώξει όλους
·        Εκτός  από τους Άδωνη και Βορίδη
·        Είναι οι μόνοι που τον …πριονίζουν…
·        Ο Δ. Τζανακόπουλος υπογράμμισε ότι η γ' αξιολόγηση δεν θα έχει μεγάλα εμπόδια, τόνισε ότι το κλίμα είναι θετικό και σημείωσε πως δεν ζητούνται νέα δημοσιονομικά μέτρα και πως ούτε οι θεσμοί "βλέπουν" δημοσιονομικό κενό.
·        Στιμπλ ή απλά;…
·        Η κυβέρνηση έδωσε 1.1 δις ευρώ χρωστούμενα στην αγορά
·        Θα πάρει 800 εκατ. Από τους δανειστές…
·        Μέσα μπήκαμε πάλι…
·        Ο Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP)  παρουσιάζοντας την έρευνά του επιμένει ότι ένας κλειστός κύκλος συγγενών, φίλων ή συνεργατών γύρω από τον Πούτιν  έχει καταφέρει και έχει συγκεντρώσει, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλούτη που υπολογίζονται σε 24 δισ. δολάρια. Και ότι ορισμένοι εξ αυτών εμπλέκονται σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος με ποσά που φτάνουν τα 2 δισ. δολάρια, όπως προέκυψε από τη διαρροή των Panama Papers το 2016.
·        Η διαφορά μας είναι στα ποσά
·        Τα άλλα τα έχουμε ζήσει
·        Και τα πληρώνουμε…   
·        Η δημοτικότητα του Εμανουέλ Μακρόν καταρρέει όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά ο Γάλλος πρόεδρος συνεχίζει να αγνοεί τη διάχυτη δυσαρέσκεια για την πολιτική του και υποστηρίζει ότι οι μεταρρυθμίσεις του θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Εξι μήνες μετά την έναρξη της προεδρικής θητείας του Μακρόν, η δημοτικότητά του έχει πέσει στο ναδίρ, με απώλεια 20 μονάδων.
·        Μετά τα συγχαρητήρια του …γκαντέμη…
·        Και φυσικά εξαιτίας της πολιτικής του…
·        Ενώπιον της τουρκικής δικαιοσύνης εμφανίστηκε χθες η διευθύντρια της Διεθνούς Αμνηστίας στην Τουρκία, İdil Eser, η οποία μαζί με τον πρόεδρο του παραρτήματος της Διεθνούς Αμνηστίας στη γειτονική χώρα, Taner Kılıç, και άλλους 9 υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.
·        Έρχεται η σειρά του …ΟΗΕ…
·        Ο Τσίπρας συναντήθηκε με Ιερώνυμο και έπαιξε μπάλα με μαθητές
·        Το ανάποδο έπρεπε να κάνει…
·        Τζανακόπουλος: Το πλεόνασμα θα δοθεί σε όσους το έχουν ανάγκη
·        Κι΄εγώ, κι΄εγώ…
·        Λένε 10 εκατ. Έλληνες…
·        Γεννηματά:  «Δεν είμαστε ένα άμορφο κόμμα του μεσαίου χώρου. Δεν είμαστε ένα εκκρεμές Πολιτικό Κέντρο που κινείται δεξιά και αριστερά. Έχουμε αυτόνομη πορεία και αυτοδύναμη στρατηγική Έχουμε τη δική μας ταυτότητα», την οποία προσδιορίζει με μια λέξη Κεντρααριστερά.
·        Κάτι σαν γλυπτό του Vladimir Tatlin
·        ΄Η το εκκρεμές του Φουκό…
·        Στο συνέδριο ΚΚΚ, που γίνεται κάθε πέντε χρόνια και ολοκληρώθηκε την Τρίτη, το Κόμμα κήρυξε μια «νέα εποχή» σοσιαλισμού με κινεζικά χαρακτηριστικά. Ενσωμάτωσε στο καταστατικό του Κόμματος τις ‘Σκέψεις του Σι Τζινπίνγκ πάνω στον Σοσιαλισμό για μια Νέα Εποχή με Κινεζικά Χαρακτηριστικά’ ως νέο στοιχείο των βασικών αρχών του Κόμματος. Ο Σι  Τζινπίνγκ εξελέγη Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής για πρώτη φορά στα τέλη του 2012. Στη συνεδρίαση της ολομέλειας της Κεντρικής Επιτροπής το 2016, επικυρώθηκε, ο Σι αναγορεύθηκε 'πυρήνας του Κόμματος'. Πριν από τον Σι, ο τίτλος αυτός είχε αποδοθεί στους Μάο Τσετούνγκ, Ντενγκ Σιαοπίνγκ και ο Ζιανγκ Ζεμίν.
·        Τετραπύρινη Κίνα…
·        Ποιοι κέρδισαν από τους τόκους που πλήρωσε η Ελλάδα: Ιρλανδία, Ιταλία, Ισπανία ακόμη και η Ελλάδα αρνήθηκαν να αποκαλύψουν πόσα χρήματα έχουν επιστραφεί και πόσα ακόμη κρατάνε. Λουξεμβούργο, η κυβέρνηση της χώρας επέστρεψε στην Ελλάδα €28,3 εκατομμύρια και δεσμεύτηκε να επιστρέψει το σύνολο των €40,2 εκατομμύριων που συγκέντρωσε από τους τόκους. Σύμφωνα με το euronews, η γερμανική κεντρική τράπεζα, Bundesbank, λόγο του ότι είναι η μεγαλύτερη της Ε.Ε., φέρεται να κέρδισε από το 2012 σχεδόν 2 δισεκατομμύρια ευρώ τόκων για το χρέος που αγόρασε από την Ελλάδα. Η Γαλλία πήρε €1.58 δισεκατομμύρια και η Ιταλία €1.37 δισ.
·        Για τα λεφτά τα κάνουν όλοι…
·        Ποια αλληλεγγύη και τρίχες κατσαρές…
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: