ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει τα κλεμμένα των συντάξεων!

Η απαραίτητη προεργασία για την επιστροφή των ποσών στους συνταξιούχους ολοκληρώνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, λέει η υπουργός Εργασίας.

Ο χρόνος και ο τρόπος επιστροφής των ποσών θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα» δεσμεύεται το υπουργείο Εργασίας!



Οι συνταξιούχοι θα πάρουν πίσω τα κλεμμένα από το Σαμαροβενιζέλικο καθεστώς! Η είδηση συζητιέται στους κύκλους των συνταξιούχων και κλάνει μτο γύρο του διαδικτύου. Έτσι τελο΄θυν εν αναμονή και βρίσκονται στο στάδιο της εικοτολογίας, όσοαν αφγορά το τελικό ποσό που θα τους καταβληθεί.

Ωστόσο εκείνο που μετρά δεν είναι το νούμερο του ποσού, όσο το γεγονός ότι γίνεται πράξη από την κυβέρνηση και το υπουργείο για επιστροφή των κλεμμένων απο τις συντάξεις!  Φέρτεβ πίσω τα κλεμμένα ήταν ένα προσφιλές σύνθημα πουβ έβγαινε από τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ όταν βρίσκονταν στην αντιοπολίτευση!

Η παρακράτηση εισφορών υπέρ ασθενείας, επί πλασματικών και όχι επί των πράγματι καταβαλλόμενων συντάξεων, είναι ένα πρόβλημα που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις αναφέρει το υπουργείο Εργασίας, της Ε. Αχτσίογλου!.

Όπως σημειώνει, με διάταξη του ν.4387/2016, διορθώθηκε ο λάθος τρόπος παρακράτησης της εισφοράς ασθενείας και ως βάση υπολογισμού της κράτησης προσδιορίστηκε το καταβαλλόμενο ποσό της σύνταξης.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποκατέστησε την αδικία και έχει δεσμευτεί για την επιστροφή των ποσών που αναλογούν στους συνταξιούχους, για το διάστημα από 1/1/2012 έως και 30/6/2016.

Η απαραίτητη προεργασία για την επιστροφή των ποσών στους συνταξιούχους ολοκληρώνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΦΚΑ. Ο χρόνος και ο τρόπος επιστροφής των ποσών θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα» καταλήγει το υπουργείο Εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: