ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Η μάρτυρας Γραμματέας έκαψε τον Χριστοφοράκο

Γερμανός Πρέσβης, Χριστοφοράκος και Κούλης σε αγαστή συνεργασία, περί τηνν διάσωση της ΖΗΜΕΝΣ. (Φωτογραφία Αρχείου).

Στη φωτιά Κούλης
και Αντ. Σαμαράς

ΣΥΡΙΖΑ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ


Για το άφθονο χρήμα που έρρεε από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens «προκειμένου να ανοίγουν οι δουλειές», για τον Μιχάλη Χριστόφοράκο που «δεν κύλαγε αίμα μέσα του, ήταν τραγικά φιλόδοξος», αλλά και για τις στενές σχέσεις του γερμανικού κολοσσού με την οικογένεια Μητσοτάκη, αναφέρει ρεπορτάζ της για όλα μίλησε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η πρώην γραμματέας του Χριστοφοράκου, Αικατερίνη Τσάκαλου, στη δίκη για το μεγάλο σκάνδαλο.


Η μάρτυρας επιβεβαίωσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι η Siemens δαπανούσε το 2% του τζίρου του τμήματος τηλεπικοινωνιών για «χορηγίες». Ανάμεσα σε αυτές ήταν το ένα εκατομμύριο γερμανικά μάρκα που είχε δοθεί στον Θόδωρο Τσουκάτο, οι 15.000 ευρώ προς την νεολαία ΠΑΣΟΚ καθώς και αδιευκρίνιστο ποσό που είχε λάβει η Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Για κακή τύχη του προέδρου της ΝΔ  κ.Μητσοτάκη, η  κατάθεση της επίκαιρης ερώτησης στον πρωθυπουργό για την «ανομία»,  δεν συνέπεσε μόνο με το δημοσίευμα για εμπλοκή του  γραμματέα του κόμματος κ. Αυγενάκη  σε εγκληματικό κύκλωμα, αλλά και με τη συνέχιση της δίκης της Siemens, τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Η σημερινή κατάθεση της γραμματέως  του κ. Χριστοφοράκου, κ. Τσακάλου, για τις δωρεές της Siemens στη ΝΔ, σε μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ενδεικτική της επιλεκτικής σχέσης του ίδιου και της ΝΔ με τη «νομιμότητα». Περιμένουμε, βέβαια, και για αυτήν την υπόθεση, όπως και για την υπόθεση Αυγενάκη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ενημερώσει τον ελληνικό λαό”, επισημαίνει το γραφείο Τύπου.

“ΥΓ:  Όσο για τον κ. Σαμαρά που ζητούσε να «ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας» από την «ανομία» των προσφύγων, ελπίζουμε να βρει απαντήσεις και αυτός για τις χορηγίες της Siemens στην Πολιτική Άνοιξη”, καταλήγει η ανακοίνωση.




Δεν υπάρχουν σχόλια: