ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Επαναλειτουργία της γραμμής Σάμη – Πάτρα – Ιθάκη

Αίσιο τέλος έχει η υπόθεση της επαναλειτουργίας της γραμμής Σάμη – Πάτρα – Ιθάκη καθώς ο Υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, έδωσε το πράσινο φως για την επαναλειτουργία της γραμμής. Οι δύο εταιρίες συμφώνησαν να αναχωρεί το πλοίο της Kefalonian Lines από τον Πόρο στις 17.15.


Έτσι το δρομολόγιο  διαμορφώνεται ως εξής. Η Kefalonian Lines θα εκτελεί το απογευματινό δρομολόγιο Πισαετό – Πόρος – Κυλλήνη με αναχώρηση από τον Πόρο στις 17.15. Έτσι η Κεφαλονιά και η Ιθάκη αποκτούν σύνδεση και το απόγευμα. Η γραμμή συμφωνήθηκε να έχει χρονική διάρκεια για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Σε δήλωσή του  στο facebook ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, αναφέρει: «Tο καράβι από την 1η Νοεμβρίου με απόφαση του Υπουργού ξεκινάει στην γραμμή Ιθάκη – Σάμη- Πάτρα. Ευχαριστώ την βουλευτή». Άλλη μία φορά, η παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» και ο δημοτικός σύμβουλος αυτής Θόδωρος Φλωράτος, στήριξαν την επαναλειτουργία της γραμμής, ώστε η Σάμη και η Ιθάκη να αποκτήσουν ξανά πλοίο που θα τους δίνει την απευθείας πρόσβαση στην Πάτρα!

Πηγή:  http://tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια: