ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για τη λειτουργία της πορθμειακής γραμμής ΣΑΜΗ-ΠΑΤΡΑ-ΙΘΑΚΗ



Ο συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Επιμελητηρίου Αχαΐας χαιρετίζει την επαναλειτουργία της γραμμής  Σάμη- Πάτρα- Ιθάκη, η οποία επήλθε μετά και από τις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες των φορέων της περιοχής και φυσικά τις πιέσεις του επιχειρηματικού και επαγγελματικού της κόσμου, προς το αρμόδιο Υπουργείο και τον υπουργό κ. Κουρουμπλή.


Η επίτευξη του επιδιωκόμενου αποτελέσματος για την Πάτρα και τα Ιόνια, έρχεται να καταδείξει ότι  η συνεργασία και η από κοινού προώθηση των μεγάλων θεμάτων για την περιοχή και τους ανθρώπους της είναι η κατάλληλη οδός για την ευόδωση των στόχων.

Η επανασύνδεση της Πάτρας με τα νησιά και ιδίως με την Ιθάκη που κατά καιρούς έχει ζήσει με περισσότερο δραματικό  τρόπο τις συνέπειες του αποκλεισμού, έρχεται να δώσει διέξοδο στους κατοίκους σε θέματα που αφορούν την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες,  με κυρίαρχες αυτές της υγείας,  αλλά και στους επαγγελματίες των δύο νησιών και βεβαίως της Πάτρας καθώς διευκολύνονται οι μεταξύ τους συναλλαγές.

Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στη θέση που λέει ότι τα συμφέροντα των πολιτών είναι πάνω από τα συμφέροντα των εφοπλιστών που έχουν ως γνώμονα το κέρδος, εκμεταλλεύονται την κερδοφορία της γραμμής τους καλοκαιρινούς μήνες και στη συνέχεια αδιαφορούν για την καθημερινότητα των κατοίκων. 

 Η εξέλιξη αυτή αισιοδοξούμε ότι θα αποτελέσει την αρχή για  συνεχή σύνδεση των νησιών με την Πάτρα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου σε βάθος πολλών δεκαετιών και πέραν των άλλων θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο των μητροπολιτικό ρόλο της πόλης και τη θέση της ως τουριστικού κόμβου.

Για την ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Οι Σύμβουλοι του Επιμελητηρίου Αχαΐας:

Βουκελάτος Κων/νος
Ρώρος Γεώργιος
Τζερμπίνος Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: