ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Αγνοήθηκαν οι λαϊκοί δρομείς στη λαμπαδηδρομία!





Με μία τιμητική γιορτή μπροστά από το σπίτι του Κ. Παλαμά, επί της οδού Κορίνθου συγγραφέα του αθλητικού ύμνου και με όλες τις απαιτούμενες τιμές, η ολυμπιακή φλόγα για τους χειμερινούς αγώνες στη Νότια Κορέα μεταφέρθηκε την Τετάρτη το πρωί από την Πάτρα, όπου κρατήθηκε την Τρίτη βράδυ μετά την αφή στην Αρχαία Ολυμπία.  


Η Ολυμπιακή φλόγα μεταφέρθηκε έξω από το σπίτι του Παλαμά, όπου είχαν συγκεντρωθεί ελάχιστοι φορείς της πόλης, και κυρίως μαθητές από τα 11ο, 2ο και 7ο δημοτικά σχολεία της Πάτρας, στο χέρι της Φωτεινής Πλέας.

Μετά την εκδήλωση συνεχίστηκε η μεταφορά της από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και στη συνέχεια από τον Πατρινό, μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Συναδινό.

Εκεί στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, ανέμενε η έκπληξη, που ήρθε από τον πρώην δήμαρχο Πατρέων Α. Φούρα. Για δεύτερα φορά μετά τους Ολυμπιακούς του 2004, συμμετείχε ως λαμπαδηδρόμος, αφού στην πόλη των Πατρών, οι αρμόδιοι δεν είδαν ότι υφίστανται Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων, Σύλλογος Υγείας, Λέσχη Δρομέων και Περιπατητών  ΦΑΕΘΩΝ, που η επιλογή λαϊκών αθλητών τους θα έστελνε, ίσως, θετικό μήνυμα στους αποδέκτες Πατρινούς πολίτες ασχολούμενους με τον αθλητισμό, οι οποίοι, δυστυχώς, εν έτει 2017 επιλέγουν τους κλειστούς χώρους για λαϊκή άθληση, ως σταβλισμένα  όντα! 

Το γεγονός της επιλογής του ως λαμπαδηδρόμου, απαθανάτισε ο πρ. δήμαρχος στην προσωπική του σελίδα στο fb, με συνοδεία σχετικών φωτογραφιών.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ISTOLOGIOU 


Δεν υπάρχουν σχόλια: