ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Τα 4,59 δευτερόλεπτα που χρειάστηκε ένας νεαρός μαθητής για να «λύσει» τον κύβο του Ρούμπικ, αποτελούν την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών. Ο Νοτιοκορεάτης Σεούνγκ Μπεόμ Τσο συμμετείχε σε διαγωνισμό στο Σικάγο το Σαββατοκύριακο.

·        Το προηγούμενο ήταν δικό μου με 4,59΄5’’
·        Ώρες…
·        Το δικαστήριο επέβαλε στους κατηγορουμένους τις εξής ποινές:
·        Άκη Τσοχατζόπουλο: 19 χρόνια κάθειρξη
Αστέριο Οικονομίδη: 8 χρόνια κάθειρξη
Φρόσω Λαμπροπούλου: 12 χρόνια κάθειρξη
Νίκο Ζήγρα: 4 χρόνια φυλάκιση
Γιώργο Σαχπατζίδη: 9 χρόνια κάθειρξη
Αρετή Τσοχατζοπούλου: 8 χρόνια κάθειρξη
Βίκυ Σταμάτη: 8 χρόνια κάθειρξη
Ιωάννη Σμπώκο : 8 χρόνια κάθειρξη
Μαρία Ταλίτα Τσεκούρα:  5 χρόνια κάθειρξη
Νίκο Γεωργουλάκη: 6 χρόνια κάθειρξη
Παναγιώτη Σταμάτη : 4 χρόνια ποινή φυλάκισης
Οράτιο Μελά: 6 χρόνια κάθειρξη
Κωνσταντίνο Αντωνιάδη:  6 χρόνια κάθειρξη
Γκούντρουν Μόλντενάουερ: 4 χρόνια ποινή φυλάκισης
Νίκο Καρατζά:  4 χρόνια φυλάκιση
Γιώργο Κωνσταντάτο:  6 χρόνια κάθειρξη
·        Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον Άκη Τσοχατζόπουλο και στη λογίστριά του Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.
·        Καλές …διακοπές…
·        Θα μάθουν να λύνουν και τον κύβο του Ρουμπικ…
·        Ο Κάρλες Πουτζντεμόν, που ηγήθηκε του κινήματος ανεξαρτησίας, εγκατέλειψε την Ισπανία και βρίσκεται πλέον στο Βέλγιο, όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της ισπανικής κυβέρνησης.
·        Θα κάνει …αντίσταση από τις Βρυξέλες…
·        Αλλά και ο Μουζάλας , οσονούπω, πάει Για το Συμβούλιο της Ευρώπης
·        Βρωμάει μπαρούτι στο υπουργείο…
·        ΠΡΟΣΟΧΗ στα αιτήματα φιλίας, που αποδέχεσαι στα #socialmedia. Μπορεί να είναι κάποιος με ψεύτικη φωτογραφία & ταυτότητα... #hellenicpolice
·        Αυτό πάντως είναι γνήσιο…
·        Ο Ταγίπ Ερντογάν κατέθεσε αγωγή εναντίον ενός βουλευτή της αντιπολίτευσης, επειδή ο βουλευτής τον αποκάλεσε «φασίστα δικτάτορα». Ο εκπρόσωπος του αντιπολιτευόμενου Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP) Μπουλέντ Τεζκάν επέκρινε έντονα τον Ερντογάν και την «ατμόσφαιρα τρόμου» που επικρατεί στην Τουρκία. Ο δικηγόρος του Τούρκου προέδρου, ο Χουσεΐν Αϊντίν, ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Καταθέσαμε αγωγή εναντίον του Μπουλέντ Τεζκάν στο γραφείο του εισαγγελέα της Άγκυρας για το αδίκημα της προσβολής του προέδρου».
·        Πολλές… τυπικότητες βλέπω , που είναι η …δραστική συνταγή του μπουζουριάσματος;…
·        Ο Ιάπωνας υπουργός Οικονομικών Τάρο Ασο: «Περιττό βάρος για την οικονομία  οι γέροντες και άποροι. Οι …επιλογές που έχουν είναι φυλακή η θάνατος…
·        Ο καπιταλισμός έχει …άσο στο μανίκι…
·        TVXs: «H ROCHE, μια ελβετική πολυεθνική φαρμάκου με κύκλο εργασιών περίπου 200 εκατ. ευρώ το χρόνο στην Ελλάδα, προχώρησε σε μια απαράδεκτη και εκβιαστική κίνηση αποσύροντας από τη θετική λίστα αποζημιούμενων φαρμάκων το COTELLIC, ένα ειδικό φάρμακο για ασθενείς με ανεγχείρητο μεταστατικό μελάνωμα που φέρουν μια συγκεκριμένη μετάλλαξη. Η εταιρεία επικαλείται τη μη βιωσιμότητα της κυκλοφορίας στην ελληνική αγορά του εν λόγω σκευάσματος λόγω των πρόσφατων κυβερνητικών ρυθμίσεων (επιπλέον έκπτωση 25% στα νέα πρωτότυπα φάρμακα) που συμφωνήθηκαν με τους "δανειστές" και νομοθετήθηκαν στο πλαίσιο των προαπαιτουμένων της 2ης αξιολόγησης.
·        Ο καπιταλισμός δεν έχει έλεος …
·        Δώδεκα κατηγορίες, μεταξύ των οποίων για συνωμοσία εναντίον των ΗΠΑ, ξέπλυμα χρήματος και υποβολή ψευδών εκθέσεων περί ξένων λόμπι “φορτώθηκε”   ο πρώην διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Πολ Μάναφορτ, από τον ειδικό εισαγγελέα που ερευνά τη ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές.
·        Ο (ένας από τους πολλούς)  αίρων τας   αμαρτίας του προέδρου..
·        Μπορείς να πεις σ…πόντας
·        Μπορείς να πεις α..πόντας.
·        Όπως και να το πεις ά…ποντος θα μείνει..
·        «Άλτερ Έγκο», «Ελευθερία του Τύπου», «Παραπολιτικά» του Βαγγέλη Μαρινάκη, «Αττικές Εκδόσεις» του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου, «Πρώτο Θέμα Εκδοτική» των Αναστασιάδη – Καραμήτσου και «Καθημερινές Εκδόσεις» του Γιάννη Αλαφούζου σχετικά με την πρόθεση νομοθέτησης φόρου 2% επί των ετήσιων κερδών τους, εξέδωσαν ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για «φόρο που θα οδηγήσει σε βέβαιη απώλεια θέσεων εργασίας και ενδεχομένως κλείσιμο επιχειρήσεων»
·        Ως συνήθως ΔΕΝ θέλουν να πληρώνουν ΤΙΠΟΤΑ…
·        Οι ΗΠΑ κρατούν προς απέλαση 10χρονο κορίτσι με εγκεφαλική παράλυση που μόλις χειρουργήθηκε
·        Όμοιος τον όμοιο θα απελάσει
·        Στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση διαβιβάστηκε, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, η δικογραφία που εμπλέκει τους Κώστα Σημίτη και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σε χρηματισμό για τo σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων, γνωστό ως C4I.
·        Ω, συφορά(ι) τους…
·        Απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ: Στόχος μας είναι να αφήσουμε πίσω μας όχι μόνο την κρίση, αλλά και το οικονομικό μοντέλο και τις λογικές που μας οδήγησαν σε αυτήν.
·        Οι ..ΣΕΒ…αστοί και δανειστές τι λένε;

·        Θ. Φωτίου: Στόχος η αύξηση των οικογενειακών επιδομάτων, δεν συζητείται καμία περικοπή τους

·        Λες κυρία Θεανώ μου, να δεήσουν;…
·        Εξώδικο στη ΝΔ έστειλε ο πρώην αρχισυνδικαλιστής της ΔΑΚΕ και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Βασίλης Πολυμερόπουλος, ο οποίος διεγράφη λόγω πλαστού πτυχίου.
·        Σωστός , οι άλλοι που παραμένουν είναι πιο …ά(χ)ριστοι;…
·        Οι εννέα διεκδικητές της αρχηγίας στην Κερντροαριστερά μια ωραία παρέα.
·        Μετά τις διαδικασίες θα πίνουν έστω έναν καφέ μαζί;…
·        Ο ESM εκταμίευσε την υποδόση των 800 εκατομμυρίων ευρώ προς την Ελλάδα η οποία προορίζεται εξ ολοκλήρου για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου. Πρόκειται για την τελευταία υποδόση που εκκρεμούσε από την β΄ αξιολόγηση.
·        Αρχίζει η …απεξάρτηση…
·        Στο ΤΑΙΠΕΔ Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Άρης Ξενόφος, με πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο, ο οποίος το καλοκαίρι του 2015 είχε αναλάβει διευθύνων σύμβουλος στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) και διαχειρίστηκε με επιτυχία το σημαντικό έργο της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.
·        Ωραίο όνομα , λέει πολλά και το μικρό και το μεγάλο…
·        ΕΦΣΥΝ: Αγώνα δρόμου με τα προαπαιτούμενα του 3ου Μνημονίου ξεκινά από σήμερα η κυβέρνηση προκειμένου μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, που το κουαρτέτο θα ξανάρθει στην Αθήνα, να έχει καλυφθεί το 80% αυτών των δράσεων.
·        Τρεχάτε ποδαράκια μου…
·        Καθημερινή: Στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου βουλευτικών εκλογών, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 31% έναντι 18% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 7% και ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6,5%, το ΚΚΕ με 5,5%, η Ενωση Κεντρώων με 3%. Στην παράσταση νίκης, η επικράτηση της Ν.Δ. είναι συντριπτική, καθώς το 65,5% των πολιτών εκτιμά ότι θα είναι πρώτο κόμμα στις ερχόμενες εκλογές με μόλις το 19,5% να εκτιμά ότι θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του Αλέξη Τσίπρα με 37% έναντι 22%.
·        Μέτρηση του ΠΑΜΑΚ όμως…
·        Ο Μελανσόν για την Ευρώπη πολλών ταχυτήτων: «δεν είναι διόλου κάτι καινούριο. Καταρχήν, γιατί είναι ένα "ρεφραίν" όλων αυτών όταν δεν ξέρουν τι να πουν. Λένε: Θα φτιάξουμε μια Ευρώπη πολλών ταχυτήτων. Αυτό έχει ένα μειονέκτημα. Η Ευρώπη πολλών ταχυτήτων υπάρχει ήδη. Συνεπώς δεν είναι ένα εύρημα»
·        Μια ταχύτητα εμπρός , πέντε πίσω…

Δεν υπάρχουν σχόλια: