ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Συμφωνία με τους θεσμούς για τις συντάξεις χηρείας!

Πω πω, κεραμιδαριό τά 'κανε ο Κούλης!

Πάει κι αυτός ο σκόπελος. Τον πέρασε αβρόχοις ποσί η κυβέρνηση. Κι ας κινδυνολογούν οι κασσάνδρες της ΝΔ κια της Φώφης. Είναι ξεκαθαρισμένο και παραπάνω από βέβαιο ότι με το κλείσιμο της δεύτερης συμφωνίας με τους θεσμούς, ανοίγει ο δρόμος, που οδηγεί στο φθινόπωρο του 2018, όπου θα απαλλαγεί η χώρα από την τυρανική εποπτεία των δανειστών.


Όπως έγινε γνωστό  συμφωνία για τις συντάξεις χηρείας επετεύχθη μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών, καθώς ανέφερε ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Εργασίας. Η Έφη Αχτσίογλου, υπουργος Εργασίας με μικρή σχετική τριβή της σε αυτό, αποδεικνύεται η επιτυχημένη επιλογή του Αλ. Τσίπρα.

Σύμφωνα με το ίδιο στέλεχος, οι δανειστές δέχτηκαν να τεθεί κατώτερο όριο για τις περιπτώσεις με 20ετη ασφάλιση στα 384 ευρώ το μήνα και 360 ευρώ σε περίπτωση σύνταξης χηρείας με 15 χρόνια ασφάλισης. Μάλιστα στην περίπτωση που υπάρχουν και τέκνα που δικαιούνται σύνταξη το ποσό των 384 ευρώ (ή 360 ευρώ) θα αποδίδεται και επιπλέον επιμεριζόμενο και στα παιδιά.

Θετικά όμως και τα νέα για το ασφαλιστικό ταμείο των δημοσιογράφων. Το ίδιο στέλεχος δήλωσε ότι «θα σώσουμε τον ΕΔΟΕΑΠ», προσθέτοντας ότι αυτό θα αφορά και την υγεία και την επικούρηση. Ωστόσο, επιφυλάχθηκε για λεπτομέρειες, καθώς θα πρέπει πρώτα να ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός. Η διαπταγματευτική ομάδα των εργασιακών πετάει!

Πως τώρα να μην κλέει τα μοιρινά του ο Κούλης στη ΝΔ; Και να τα κάνει κεραμιδαριό με την Παπακώστα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: