ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Κε Πελετίδη θα παγώσετε το φόρο μη ηλεκτροδοτουμένων;


Ο δημοτικός σύμβουλος της ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, Γιάννης Τσιμπούκης.


Ερώτηση Γ. Τσιμπούκη προς τον κόκκινο δήμαρχο Πατρέων, καθώς τα πρώτα ειδοποιητήρια καταφθάνουν απειλητικά!

Το ζήτημα της επαναφοράς του τέλους, από το Δήμο Πατρέων,  στα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, φέρνει με ερώτησή του στο Δημ. Συμβούλιο ο σύμβουλος της παράταξης ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη Γιάννης Τσιμπούκης και ερωτά τον κόκκινο δήμαρχο, εάν προτίθεται ο Δήμος να ακολουθήσει την τακτική του παγώματός του, όπως έχουν πράξει οι προηγούμενες δημοτικές αρχές του αστικού τόξου.
Στην ερώτησή του αναφέρει τα κάτωθι:
«Με απόφασή της η Δημοτική Αρχή επανάφερε για τη φετινή χρονιά το «τέλος μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων». Αυτό είναι ένα χαράτσι, σύμφωνα με το οποίο καλούνται οι συνδη-μότες μας να πληρώσουν φόρο για τα οικόπεδα, τις αυλές τους, τους κήπους τους και για τα χωράφια τους που είναι μέσα στους οικισμούς.
Την προηγούμενη εβδομάδα σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής ενημερωθήκαμε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ότι ο Δήμος έχει ξεκινήσει και στέλνει ειδοποιητήρια. Ήδη έχουν λάβει συνδημότες μας στα δημοτικά διαμερίσματα Ακταίου, Αγίου Βασιλείου για τα έτη 2012 και 2013.
Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο φόρος αυτός είχε καταστεί ουσιαστικά ανενεργός από τους προηγούμενους Δημάρχους.
Επειδή η πολιτική αυτή της επαναφοράς του τέλους μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων είναι ένα επιπλέον χαράτσι κοινωνικά  άδικο και πλήττει τα ήδη επιβαρυμένα λαϊκά στρώματα.
ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κύριος Δήμαρχος, αν προτίθεται να ακυρώσει την συγκεκριμένη πολιτική απόφαση για την επιβολή ενός ανενεργού φόρου και μάλιστα με «πανωτόκια» 5ετίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: