ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΝΔ η Κατ. Παπακώστα




ΠΕΝΘΟΣ στην αυλή του Κούλη - Τα 800 εκατ. για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου ενέκρινε σήμερα το Δ.Σ. του Ε.Μ.Σ.


Την εκταμίευση της υποδόσης των 800 εκατ. για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου ενέκρινε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας.

Η αποδέσμευση των κεφαλαίων έρχεται σε συνέχεια της θετικής αποτίμησης των θεσμών για την εκκαθάριση προηγούμενων οφειλών του δημοσίου.

Κι αυτό είναι  που βγάζει εκτός λογικής τον Κυριακο Μητσοτάκη, ο οποίος κυριαρχούμενος απο την Σαμαρική ακροδεξιά καθορίζει τις εξελίξεις στην εσωκομματική πορεία της ΝΔ. Είναι πια βέβαιο ότι το άνοιγμα δρόμων στην κυβέρνηση της αριστεράς, δίνει πριμοδότηση στην εσωκομματική αντιπολίτευση για αμφισβήτηση της γραμμής Μητσοτάκη, που διεκδικεί και αξιώνει το αλάθητο του αρχηγού!

Αντίθετη άποψη διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα κια υπέστη τα επίχειρα της αποπομπής της από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Ήδη με επιστολή του στο Προεδρείο του Κοινβουλίου,  ο  παραζαλισμένος αρχηγός της ΝΔ δήλωσε την απόφασή του.   

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του, που εστάλη σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, τη βουλευτή Β’ Αθηνών, κυρία Αικατερίνη Παπακώστα - Σιδηροπούλου» αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.


Η Κατερίνα Παπακώστα δήλωσε ενστάσεις για την πολιτική της ΝΔ και η αφορμή δόθηκε χθες το βράδυ όταν διαφοροποιήθηκε από την γραμμή του ακροδεξιού Άδωνι Γεωργιάδη στο νομοσχέδιο του υπουργείου Άμυνας.


Ο υπουργός Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε ότι θα συστήσει επιτροπή για τις συντάξεις χηρείας στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και κάλεσε τη ΝΔ να συμμετέχει και αυτή. Ο Αδ. Γεωργιάδης απάντησε ότι κανείς βουλευτής της ΝΔ δεν θα συμμετέχει σε επιτροπή του Π. Καμμένου. Και λίγο αργότερα η Κ. Παπακώστα είπε ότι μόνο ο πρόεδρος ή ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ μπορεί να πάρει τέτοια απόφαση.

Από την πλευρά τους οι ΑΝΕΛ τονίζουν ότι "δεν περιμέναμε στο βωμό της μεταμόρφωσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο επίσημα πλέον επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης να τη διαγράψει προκειμένου να δηλώσει υποταγή στον αντιπρόεδρό του." 

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση "ο υπ. Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος πρότεινε στην κ. Κατερίνα Παπακώστα τη συμμετοχή της στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τα ΑμεΑ, η οποία θα εισηγηθεί νομοθετικά μέτρα για θέματα που αφορούν τα τέκνα με ειδικές ανάγκες στρατιωτικών, λόγω της βιωματικής της εμπειρίας και βαθιάς γνώσης της στα θέματα που απασχολούν την επιτροπή".



(Με στοιχεία από το avgi.gr)




Δεν υπάρχουν σχόλια: