ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Εκλογές στο ΕΚΠ με κοπυράιτ Δημ. Καραγεωργόπουλος!




Έντρομη η δικαστική αντιπρόσωπος εγκατέλειψε τη διαδικασία και κλειδώθηκε σε παρακείμενη αίθουσα μετά από εισβολή μελών του ΠΑΜΕ  - Εκλήθη η Αστυνομία!



Εκλογές με κοπυράιτ Δημ. Καραγεωργόπουλος, μέλος της Διοίκησης του ΕΚΠ και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ, πραγματοποιήθηκαν απόψε στο σωματείο για την εκλογή διοίκησης στο σωματείο των ιδιωτικών υπαλλήλων. 

Εισβολή μελών του ΠΑΜΕ στην αίθουσα όπου διεξάγονταν  η ψηφοφορία προκλήθηκε, μετά από πληροφορίες ότι πραγματοποιούνται χωρίς τυπικές διαδικασίες. Αντί αυτών επελέγησαν χαρτοκιβωτίο ως κάλπη, κλείδωμα της εξωτερικής πόρτας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, κουβάλημα ψηφοδελτίων κ.α.

Στην διαμάχη που ακολούθησε ενεπλάκη ο Τάκης Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας, καθώς μπρος στον κίνδυνο να βρεθεί ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά η δικαστική αντιπρόσωπος, προτίμησε να εγκαταλείψει την διαδικασία και έντρομη να κλειδωθεί σε παρακείμενη αίθουσα. 

Ως επακόλουθο εκλήθη η Αστυνομία για να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις.

Τέλος η δικαστική αντιπρόσωπος αποχώρησε από την αίθουσα, χωρίς να παραλάβει το εκλογικό υλικό για να προχωρήσει στη διαλογή και στην ανάδειξη των αποτελεσμάτων. Μέλη του ΠΑΜΕ δεν της το επέτρεψαν.

Ακολούθησαν συνεντεύξεις των εμπλεκομένων μερών, με τις οποίες επερρίφθησαν ευθύνες κατ' αλλήλων. 
 ________________
ΔΕΙΤΕ το βίντεο και τις φωτογραφίες από το PATRAS tv



Δεν υπάρχουν σχόλια: