ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Το ΠΕΑΚ στηρίζει τις υποτροφίες «ΝΟΥΣ» του Προμηθέα




Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας στηρίζει το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών με τίτλο «ΝΟΥΣ», το οποίο υλοποιεί ο Αθλητικός Σύλλογος Πατρών Προμηθέας με τη συνδρομή του ιδρύματος «Δημ. & Λιλής Σταυροπούλου».

Το πρόγραμμα και έχει στόχο να  δώσει τη δυνατότητα σε παιδιά με ταλέντο στον αθλητισμό αλλά  με περιορισμένη οικονομική δυνατότητα για εκπαίδευση ή με δυσκολία στη πρόσβαση στη μάθηση να συνδυάσουν και τα δύο αξιοποιώντας και εντατικοποιώντας στο μέγιστο τις αθλητικές δυνατότητές τους με ταυτόχρονη επιμέλεια στις σχολικές τους επιδόσεις.
Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Νίκος Κανελλάκης και ο προκάτοχος του Κώστας Κόντης συμμετείχαν, μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, στην εκδήλωση για την υπογραφή της Προγραμματικής Συμφωνίας μεταξύ του Προμηθέα και του Ιδρύματος «Δημ. & Λιλής Σταυροπούλου», η οποία έγινε παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, στον ξενώνα του Ιδρύματος στον Καστελλόκαμπο.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Κανελλάκης διαβεβαίωσε τους υπεύθυνους του προγράμματος, ότι το ΠΕΑΚ στέκεται αρωγός για την επιτυχία του εγχειρήματος και θα συμβάλει με το θεσμικό του ρόλο, στις δράσεις που προγραμματίζονται  σε εκπαιδευτικό, αθλητικό, πολιτιστικό και επιστημονικό επίπεδο, με βασική επιδίωξη την ανάπτυξη και την προβολή της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: